Evenimentul Zilei > Monden > Scandalul ia amploare la Survivor. O concurentă a reclamat că a fost abuzată
Scandalul ia amploare la Survivor. O concurentă a reclamat că a fost abuzată

Scandalul ia amploare la Survivor. O concurentă a reclamat că a fost abuzată

Logodnicul Elenei Marin, una dintre Faimoasele puse pe lista neagră pentru eliminare, a comentat noile scandaluri din tabăra Survivor. Însă și modelul Irisha are ceva grav de spus.

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a lansat un atac la adresa celui mai vocal concurent, Sebastian, cel care pare să se fi transformat în portavocea lui Zanni, favoritul publicului din emisiune, notează Fanatik.

Elena i-a depășit în clasament pe Zanni, Sebi și Cosmin

Acuzat de Irisha că ar fi foarte agresiv cu fetele din echipa Faimoșilor, Sebastian a făcut mare tărăboi, acuzând-o și pe Elena Marin pentru tensiunea de la Survivor. A dar replicile pe un ton răstit, cu amenințări voalate printre dinți. După scandalul făcut de Sebastian și susținut de Zanni, cel care a anunțat un război total, logodnicul Elenei a spus ce se petrece acolo.

”În momentul ăsta, în clasament, Elena i-a depășit pe Zanni, Sebi și Cosmin, ca procentaj al punctelor aduse. N-am auzit-o niciodată pe Elena lăudându-se că e cea mai bună, așa cum se tot laudă cei 3 `bărbați`, mai ales `asistentul` Sebastian, care imploră publicul să-l voteze ca favorit, dar se comportă cu femeile ca și cum ar fi în epoca de piatră”, a precizat logodnicul Elenei Marin.

Zanni a recunoscut că a furat de la Elena, dar nu i-a cerut scuze

Mai mult, Andrei atrage atenția că Zanni a admis că ar fi furat mâncarea colegilor săi. Ba chiar a susținut că pentru gest vinovată ar fi Elena, cea pe care totuși a ”ușurat-o” de porția ei.

”Zanni a recunoscut, zeflemitor, că a furat, dar nu i-a cerut scuze Elenei. Apoi a nominalizat-o spre eliminare, pentru că a dat din cap, deși dorea binele echipei, acum câteva zile. Glumind un pic, sper ca obsesia lui Zanni pentru Elena să nu continue și după emisiune, că n-avem timp de prostii”, a mai spus logodnicul Faimoasei Elena de la Survivor.

Elena Marin a făcut un traseu cu 10 kg de apă sub piele, De ce a fost eliminată Irisha

”Mă bucur enorm pentru Elena. Revenirea ei a fost exact așa cum mă așteptam, cu multe puncte. Deși îi este mult mai greu acum, din cauza accidentării la gleznă, dar și din cauza retenției, Elena dă dovadă de o forță interioară incredibilă. Aș vrea să îi văd și pe contestatarii ei cum s-ar descurca pe traseu cu 10 kg de apă sub piele. Poate că lumea nu înțelege, dar efortul pe care îl face Elena Marin, în ultima perioadă, este admirabil”, a mai precizat Andrei, logodnicul ei.

Eliminarea Irishei a fost o surpriză, mai ales că, de-a lungul timpului petrecut în Republica Dominicană, ea a adus multe puncte, în condițiile în care Elena era accidentată. A fost eliminată, dar nu fără să se certe zdravăn cu turbulenții Zanni și cu Sebastian. În timpul consiliului de eliminare, modelul a reclamat că a fost abuzată verbal, în nenumărate rânduri, de Zanni și de Sebastian.

.Sursa foto; Kanal D

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: