Evenimentul Zilei > Monden > Tensiuni maxime la „Survivor”. Prietenia a fost aruncată la gunoi
Tensiuni maxime la „Survivor”. Prietenia a fost aruncată la gunoi

Tensiuni maxime la „Survivor”. Prietenia a fost aruncată la gunoi

Jador și Culiță Sterp, concurenți în cadrul emisiunii „Survivor”, s-au certat din cauza unei decizii tactice care a stârnit mare nemulțumire.

S-a rupt relația de prietenie între Jador și Culiță Sterp în timpul emisiunii „Survivor”, difuzată de Kanal D. Cei doi concurenți s-au certat fără menajamente, iar tot conflictul a pornit de la decizia luată de Culiță Sterp. El a hotărât să se alieze cu Zanni. Unul dintre concurenții cu o atitudine critică față de Jador, Ana Porgras, Cosmin Stanciu și Sebastian Chitoșcă.

N-au rezistat tensiunii emisiunii, Jador și Culiță Sterp s-au certat

„Vreau să spun că nu fac parte din niciun grup și n-am făcut parte dintr-un grup în competiția asta. Fiecare este liber să rezoneze și să se înțeleagă mai bine cu cine vrea. Nu fac parte din niciun grup, sunt singur aici cu Dumnezeu așa vreau să fiu până la final”, a afirmat Culiță Sterp.

Jador a replicat tăios: „Mințiți! Cu tot ce ai spus, că nu faceți parte din niciun grup. Grupulețul nu e voit, eu spun adevărul, bro. Grupulețul ăsta e cu scopul de a nu vă da nimeni afară și de a avea putere să votați și să scoateți oamenii afară. Eu zic adevărul, mă bate Dumnezeu dacă nu spun adevărul. Nu te înțelegi nicio secundă cu mulți, că eu te cunosc, ești nebun!”

„Tu ai grupul ăsta pentru că știți deja unde șe duc voturile”

Culiță Sterp a fost uimit de replica primită de la prietenul său: „Doamne, n-am înțeles ce a vrut să spună că nu mă înțeleg cu mulți…”

Dialogul dintre cei doi concurenți a continuat pe același ton aprins

Jador: Nu ai același suflet, aceeași gândire cu ăștia(n.r. – îi indică pe Elena Marin și Cătălin Moroșanu), nu-l ai!

Culiță Sterp: Despre asta e vorba, tu te înțelegi mai bine, dacă te înțelegi mai bine cu Elena și Moro, nu înseamnă că ai grupuleț!

Jador: Îți mai explic o dată! Tu ai grupul ăsta pentru că știți deja unde șe duc voturile. Există grupul ăsta nu din prietenie, din interes!

Culiță Sterp: Nu există niciun grup. Eu nu fac partedin niciun grup!

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: