Evenimentul Zilei > Monden > Culiță Sterp și-a înjosit fratele în public: „Dacă aduc țăranul la mare…”
Culiță Sterp și-a înjosit fratele în public: „Dacă aduc țăranul la mare…”

Culiță Sterp și-a înjosit fratele în public: „Dacă aduc țăranul la mare…”

Deși este foarte apropiat de fratele său, Culiță Sterp (foto) l-a făcut de râs în văzul tuturor.

Culiță Sterp l-a ironizat pe fratele său, Iancu, în public. Însă, gestul său a fost, de fapt, o glumă. Cei doi au plecat la mare și au început să glume între ei. Astfel, Culiță și Iancu au poposit în stațiunea Mamaia și au avut parte de un moment amuzant, spre deliciul fanilor de pe rețelele de socializare.

Potrivit Cancan.ro, Culiță Sterp l-a umilit pe Iancu, după ce acesta a plecat de acasă cu un pepene, pe care îl transporta, mândru, pe troller, prin Mamaia.

„Așa se întâmplă dacă aduci țăranul la mare, priviți. Uite ce face, a venit cu pepenele după el” a spus Culiță Sterp, extrem de amuzat de situație. Nici Iancu nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat imediat replica artistului.

„Daaaa, lasă că vii tu la mine și-mi spui că vrei pepene, cu stomacul gol, te văd eu”, i-a răspuns Iancu fratelui său.

Mama lui Culiță Sterp a râs de divele operate din showbiz-ul mioritic

De curând, „mama Geta”, așa cum o cunoaște toată lumea, și-a spus părerea despre divele operate din showbizul românesc și nu a avut nicio reținere să menționeze faptul că nu este deloc de acord cu vizitele mult prea dese la cabinetul medicului estetician, conform sursei citate.

„Tu nu le vezi cum arată… Se fac verde în cap, mov, arată ca un clovn. Dacă te uiți la ele, seamănă între ele, sunt toate la fel” a spus „mama Geta”, spre amuzamentul abonaților care îl urmăresc pe Iancu, fratele lui Culiță Sterp.

Culiță, pus să aleagă între mai multe femei celebre de la noi și din străinătate

Artistul din Țara Hațegului s-a arătatfascinat de Antonia. „Cea mai frumoasă dintre toate este Antonia. Am văzut că Alex Velea mi-a dat block pe Instagram, probabil că este o greșeală”, a mai spus Culiță la Kanal D.