Evenimentul ZileiMondenSurvivor 2021. Surpriză de proporții pentru Războinici și Faimoși. Competiția ia o nouă turnură

Survivor 2021. Surpriză de proporții pentru Războinici și Faimoși. Competiția ia o nouă turnură

Survivor 2021. Surpriză de proporții pentru Războinici și Faimoși. Competiția ia o nouă turnură
Survivor 2021. O fostă asistentă TV a intrat în joc. În zilele următoare, Războinicii și Faimoșii urmează să aibă parte de noi colegi.

Survivor 2021. În zilele următoare, echipelor ”Războinicii” și ”Faimoșii” urmează să le se alăture noi colegi. Printre aceștia se numără și Raluca Dumitru, o fostă asistentă TV. Aceasta a declarat că a intrat în competiție pentru a își testa limitele.

Raluca Dumitru, în vârstă de 34 de ani, este o cunoscută asistentă TV. Caracterizându-se, aceasta spune că este o persoană ambițioasă și susține că a reușit să realizeze până acum tot ce și-a propus.

În ultimii ani, Raluca Dumitru a participat la mai multe show-uri. Ultima sa apariție la TV a fost cea din postura de asistentă TV, la emisiunea ”Star Matinal”, la Antena Stars.

De asemenea, ea a fost frecvent prezentă în videoclipurile mai multor artiști celebri, printre care Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL sau BUG Mafia.

În cazul în care câștigă marele premiu, Raluca Dorește să investească într-o nouă afacere și să își cumpere un apartament, scrie Fanatik.

Detalii picante de la Survivor 2021

Andrei Ciobanu, un fost concurent din competiția sportivă a dezvăluit o serie de lucruri mai puțin știute despre reality show-ul de la Kanal D.

Mai exact, Andrei Ciobanu, concurent în primul sezon al show-ului, a mărturisit de ce dorm câte 2-3 sub aceeași pătură, în fiecare noapte.

„Trebuie să recunosc că mă abțin cu greu la unele chestii, să nu fiu răutăcios. Citez: unele fete au preferat să doarmă cu anumiți băieți de care lor le-a plăcut și s-au format unele idile, deși ele au bărbați sau ei, femei acasă. Șoc, șoc, șoc… Băi fraților, voi nu vă puteți da seama cât de greu este acolo. Și nu vă puteți da seama că show-ul a început în luna ianuarie. În ianuarie, februarie și chiar jumătatea lui martie, este tot iarnă, ca și la noi.

Doar că iată cum se întâmplă iarna în Republica Dominicană: ziua este cald, între 28 și 30 de grade, dar seara este foarte frig. Băi fraților, muream de frig! Noi aveam o păturică foarte subțire, tremuram, ne îmbrăcam cu toate hainele pe care le aveam și alea foarte puține.

Și de asta ne cuplam doi câte doi sau poate câte 3, să punem 3 pături una peste alta să ne fie un pic cald. Și clar, dormi unul lângă altul. Lucian, am înțeles că avea foarte mare grijă de fete și le proteja. Am înțeles că nu dormea noaptea, se trezea și se gândea cum să facă să le fie mai bine fetelor. Pentru că: băi frate, ești om și empatizezi cu omul de lângă tine, mai ales când vezi că tremură. Vrei să-l încălzești, vrei să stai lângă el…

Asta nu înseamnă că se întâmplă ceva! Nu mai veniți cu aberații din-astea, nu mai fiți disperați după like-uri și după a da picanterii și a răstălmăci adevărul, pentru că nu este adevărat”, a spus Andrei Ciobanu, într-un vlog postat pe canalul său de Youtube.

 


Accesează: