Evenimentul Zilei > Sport > Situație dramatică în „terenul” lui Mutu. Cariera lui depinde de asta. „Suntem forțați…”
Situație dramatică în „terenul” lui Mutu. Cariera lui depinde de asta. „Suntem forțați…”

Situație dramatică în „terenul” lui Mutu. Cariera lui depinde de asta. „Suntem forțați…”

Adrian Mutu se confruntă cu probleme destul de grave chiar înaintea celui mai important moment din cariera sa.

Infectările cu coronavirus în rândul jucătorilor de la FCSB și accidentările de la Universitatea Craiova îl pun în dificultate pe Adrian Mutu chiar înaintea meciurilor importante pe care naționala de tineret le va juca săptămânile viitoare în preliminariile Campionatului European de tineret din 2021.

Cazurile de coronavirus de la FCSB dar și accidentările de la Universitatea Craiova îi dau mari bătăi de cap lui Adrian Mutu înaintea duelurilor pe care naționala de tineret le va susține luna viitoare în preliminariile Campionatului European de tineret din 2021.

„Ne afectează. Avem o mulțime de jucători importanți la FCSB. Ei acum trebuie să stea în casă. Mă bucur că nu au simptome chiar așa de grave totuși, din ce am vorbit cu ei. Îmi pare rău că se opresc din activitate. Au demonstrat că sunt importanți pentru noi. Vă dați seama că suntem forțați să ne uităm în altă parte. Tot în perioada asta, Valentin Mihăilă va sta pe tușă o lună din cauza unei pubalgii mai vechi de care încearcă să scape. El era un fotbalist important atât pentru noi, cât și pentru Craiova.

Olimpiu Moruțan și Dennis Man au ieșit și ieri pozitiv. Ei sigur nu vor fi în lot, e exclus să mai vină, pentru că altfel am periclita echipa națională. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că dacă s-ar întâmpla ceva, ar fi un dezastru! Azi sau mâine anunț lotul, în funcție și de ceea ce va face Mirel Rădoi”, a declarat Adrian Mutu pentru GSP.ro.

Pe 9 octombrie, „Tricolorii mici” urmează să joace în deplasare cu Ucraina, iar pe data de 13 octombrie pe teren propriu cu Malta.

Până la acest moment, în urma celor două meciuri jucate sub îndrumarea lui Adrian Mutu, tricolorii au reușit să obțină 6 puncte care vor avea un rol major în rezultatul final al clasamentului. Rezultatele obținute până acum ar putea fi decisive în ceea ce privește calificarea la EURO 2021.