Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali, grav bolnav? Decizia radicală, confirmată chiar de patronul FCSB
Gigi Becali, grav bolnav? Decizia radicală, confirmată chiar de patronul FCSB

Gigi Becali, grav bolnav? Decizia radicală, confirmată chiar de patronul FCSB

Gigi Becali a decis să nu mai apară în spaţiul public, iar MM Stoica a vorbit despre alegerea făcută de patronul celor de la FCSB.

Gigi Becali a decis să nu mai apară în spaţiul public, iar MM Stoica a vorbit despre alegerea făcută de patronul celor de la FCSB.

Gigi Becali, finanțatorul echipei de fotbal FCSB a luat hotărârea să nu mai apară în spațiul public.

Decizia lui Gigi Becali este șocantă ținând cont că este cunoscut ca un om foarte vocal, iar din câte se pare decizia este definitivă.

Despre acest lucru, MM Stoica a spus: „Gigi Becali nu mai vrea să apară în spaţiul public niciodată”

„Gigi nu mai dorește să vorbească să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale.

Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viața mea.”, a declarat MM Stoica.

Are sau nu are Gigi Becali COVID-19?

Referitor la informaţiile conform cărora Gigi Becali ar fi fost infectat cu COVID-19, MM Stoica a afirmat: „N-a avut nicio problemă. Când aveam etajul transformat în spital la bază, intra acolo cu mască, fără mască, nu contează, și fără nicio teamă că se poate infecta.

Nu a avut niciodată. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problemă. Este o invenție, am citit și eu asta”.

Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali a efectuat și un test pentru a verifica dacă s-a infectat cu noul coronavirus. Iar rezultatul testului a fost negativ. În ceea ce privește rezultatul rușinos al partidei de la Iași, scor 2-5, MM Stoica spune că Becali nu a fost dezamăgit.

Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de Covid”, spunea Gigi Becali în urmă cu o lună de zile, înainte de zvonul potrivit căruia s-ar fi infectat cu coronavirus, potrivit digisport.ro

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: