Evenimentul Zilei > Actualitate > Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 23 de ani, care a murit după o clipă de neatenție
Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 23 de ani, care a murit după o clipă de neatenție

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 23 de ani, care a murit după o clipă de neatenție

Un tânăr de 23 de ani a murit violent, într-un accident auto, după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un parapet.

Un tânăr informatician în vârstă de 23 de ani, Tudor Berbinschi, a murit într-un accident de mașină. Evenimentul tragic s-a produs pe centura municipiului Iaşi, în zona localităţii Uricani. Șoferul ar fi pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un parapet din beton.

Un tânăr de 23 de ani a murit pentru că a pierdut controlul mașinii la o viteză de 120 de km/h

Șoferii care se aflau în zonă la momentul impactului au oprit și au apelant numărul de urgență 112. La locul accidentului au ajuns cei de la SMURD, cei de la Descarcerare, dar și polițiști de la Rutieră. Fără îndoială, viteza excesivă a dus la acest accident în care șoferul și-a pierdut viața. Mașina a fost făcută zob în mare parte, iar bucăți din autovehicul s-au împrăștiat pe zeci de metri distanță. După impactul puternic, acul vitezometrului s-a blocat la 120 de km/h.

Pompierii de la descarcerare s-au chinuit zeci de minute să îndepărteze fiarele contorsionate pentru a-l scoate pe șofer

Pompierii de la Descarcerare au avut mult de lucru, pentru că s-au chinuit câteva zeci de minute pentru a-l scoate pe tânărul informatician din mormanul de fiare. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar eforturile lor au rămas fără rezultate, iar Tudor Berbinschi a fost declarat mort. Foarte mulți prieteni ai tânărului au fost șocați atunci când au aflat cumplita veste. Ei au postat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Astăzi e o zi tristă, urâtă şi fără sens. Drum lin, Tudor Berbinschi!” a scris o persoană care l-a cunoscut pe șoferul decedat. Tudor Berbinschi absolvise în urmă cu un an Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, iar ulterior a devenit coordonator al proiectului Alecart, fiind Art Director.


Accident cumplit pe drumurile din România. Tragedia serii. Circulația este blocată

Grav accident de circulație în centrul Capitalei. Două persoane au ajuns de urgență la spital