Evenimentul Zilei > Monden > Serghei Mizil a spus cine este Mădălin Voicu, de fapt. Vorbe grele în direct. Video
Serghei Mizil a spus cine este Mădălin Voicu, de fapt. Vorbe grele în direct. Video

Serghei Mizil a spus cine este Mădălin Voicu, de fapt. Vorbe grele în direct. Video

Serghei Mizil a reacţionat în forţă după ce Mădălin Voicu a dezvăluit că ar fi dispus să treacă peste cearta cu fiul fostului înalt demnitar comunist, Paul Niculescu-Mizil.

Serghei Mizil a spus cine este Mădălin Voicu, de fapt. Vorbe grele în direct la Antena Stars, televiziune la care actualul om de afaceri a intervenit pentru a devoala că nu vrea împăcarea cu Mădălin Voicu.

„Este prea complicat să spun sau să răspund. Deci eu nu mă împac. El a avut o schimbare majoră după Revoluție, din punctul meu de vedere, în rău, influențat și de toate… care l-au și ars până la urmă, spre bucuria mea. Şi nu am de ce să mă împac.

Eu vorbesc când vreau eu și cum vreau eu, pentru că el e pervers. El spune așa și pe la spate face altele. Foarte simplu: nu mă împac și acest personaj nu mă interesează. Eu nu mă consider vinovat de nimic. Vinovat se consideră el.

El a făcut absolut tot. Eu am înghițit, am înghițit ani de zile toate minciunile și e foarte complicat”, a spus Serghei Mizil pentru Antena Stars.

Serghei Mizil a spus cine este Mădălin Voicu, de fapt

„Nu mă mai împac cu el niciodată, m-am săturat ca el să apară ca băiatul bun și eu lepra, mă face nevertebrat, din regnul animal, scursură, analfabet, bou, alcoolic. Ce face, măi, Paganini, acum? El, politician și violonist celebru care s-a certat cu mine și cu alții din cauza unei femei? Și ce a făcut aia, marea pictoriță? L-a dat afară din casă și a schimbat yalele.

Mădălin Voicu

l-a părăsit și maestrul doarme acum pe canapea acasă la mama lui în bibliotecă. Vai de el! Uite pentru ce le-a dat ăsta cu șutul prietenilor lui de-o viață”, a mai spus Mizil şi în trecut, când a fost întrebat dacă va relua prietenia cu Mădălin Voicu.

La această reacţia s-a ajuns după ce fostul deputat PSD i-a dezvăluit realizatoarei Denise Rifai că este vinovat pentru răceala apărută între el şi Serghei Mizil. Fiul fostului marelui violonist Ion Voicu (n.r. – elevul lui George Enescu) nu s-a ferit să spună că în prezent plăteşte preţul pentru faptul că s-a lăsat influenţat de una dintre fostele soţii.

Acea femeie l-a convins pe Mădălin Voicu să se îndepărteze de anturajul din care făcea parte inclusiv Serghei Mizil. De asemenea, politicianul a dezgropat şi alte motive din spatele scandalului cu fostul său prieten din tinereţe.