„Nu pot sa ma supăr pe CTP că este un accident genetic. Unii își permit să zică orice și să facă orice. Suntem prea toleranți noi românii. Toți mizează pe faptul că mămăliga nu explodează. Nu vedeți, sunt unii care injură politicieni, fac ce vor, fură pe față și nu li se întâmplă nimic. Am ajuns ca pe vremea lui Ceaușescu să ne fie frică să vorbim. Unii au voie, care sunt susținuti, alții nu. S-au luat de Biserică și nu se întamplă nimic”, a declarat Serghei Mizil.

Prezentatorul emisiunii de la RomâniaTV, Victor Ciutacu, a prezentat un interviu video din 2004 realizat de jurnalistul Emil Hurezeanu în emisiunea „România mea“, de la Antena 1, cu CTP invitat special, și care a devenit viral la vremea respectivă.

În cadrul discuției, Popescu a mărturisit de ce a fost dezamăgit de primul său act sexual: i s-a părut „prea simplu și străin“.

 

După ce filmulețul a rulat și s-a revenit la comentariile din studio, s-a pus problema că CTP nu poate înțelege regulile Bisericii.

Replica lui Serghei Mizil a fost una pe măsură, în stilul său caracteristic: „Ați văzut, el nu poate înțelege actul sexual dar să întelegă regulile bisericii”.

Intrat în direct în emisiune, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele a reacționat și el dur la afirmațiile lui Popescu la adresa Bisericii. „Cum își permite acest individ să îi jignească pe români. Nu mai sunt bărbați în România care să ia atitudine? Mă abțin cu greu să nu dau drumul la limbaj. Nu putem să stăm să fim călcați în picioare de asemenea personaje”, a spus el cu năduf.

Și fostul tenismen Ilie Năstase a intervenit telefonic afirmând că sunt mai multe personaje precum Cartinu, Banciu și CTP care își permit constant să jignească pe toată lumea.  „Omul asta nu e normal”, a declarat fostul campion.