Evenimentul Zilei > Politica > Senatoarea Diana Șoșoacă bagă conspirațiile în Parlament: „Se pregăteşte infectarea mea”
Senatoarea Diana Șoșoacă bagă conspirațiile în Parlament: „Se pregăteşte infectarea mea”

Senatoarea Diana Șoșoacă bagă conspirațiile în Parlament: „Se pregăteşte infectarea mea”

Senatoarea Diana Șoșoacă (AUR) pretinde că este vizată de o conspirație, a cărei obiectiv este internarea ei și a familiei sale „cu forța” într-o unitate spitalicească.

Într-o înregistrare video pe care a postat-o pe Facebook, Diana Șoșoacă susține că a aflat de la mai multe surse că se pregătește infectarea ei și a familiei sale cu un virus care ar semăna cu SARS CoV-2.

Avocata nu a spus cine anume intenționează să-i facă rău, dar a afirmat că acest lucru ar urma să reprezinte un exemplu pentru cei care se opun măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități în actualul context epidemiologic.

„Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS CoV-2, dar nu va fi SARS CoV-2. Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forţa, pentru că eu în spital nu mă voi interna şi nici nu accept, nici copiii mei şi nici soţul meu şi nimeni din familia mea să fie internat”, a spus senatoarea AUR în înregistrarea de pe Facebook.

Ea și-a avertizat urmăritorii să nu creadă, dacă vor auzi despre ea că s-a îmbolnăvit de COVID-19 pentru că, de fapt, este victima unui complot menit să o decredibilizeze.

„Dacă vreodată auziţi că aş fi internată în spital sau că aş avea COVID să nu credeţi aşa ceva. Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu COVID pentru că vor avea viaţă grea cu mine în Parlament şi lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului şi a măsurilor”, a mai spus Diana Şoşoacă, în înregistrarea de pe Facebook.

Senatoarea AUR a revenit asupra mesajului inițial

La o zi după ce s-a înregistrat cu mesajul în care își avertiza fanii să nu aibă încredere dacă vor afla că s-a îmbolnăvit de COVID-19, Diana Șoșoacă a mai avut o postare pe Facebook. Duminică seara, avocata a postat o fotografie, de la Palatul Parlamentului, însoțită de un mesaj liniștitor, în care își asigura fanii că nu a internat-o nimeni și că urmează să-și valideze mandatul de parlamentar.

„Sunt bine! Nu m-a internat nimeni! Sunt la Parlament pentru validarea mandatului! Presa minte!”, a scris senatoarea Șoșoacă pe Facebook.

Diana Şoşoacă este una dintre cele mai vocale susținătoare a teoriilor conspiraționiste cu privire la noul coronavirus. În toate ieșirile sale publice, ea s-a opus purtării măștilor de protecție sanitară și măsurilor de restricție impuse de autorități. Ea a refuzat să poarte mască inclusiv la consultările politice de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea viitorului premier.