Selly, prejudiciu uriaș de la statul român: Cea mai mare țeapă pe care am luat-o

Selly, prejudiciu uriaș de la statul român: Cea mai mare țeapă pe care am luat-o

Selly a declarat că statul român trebuia să-i achite un prejudiciu uriaș, dar că nu a văzut banii nici în ziua de azi. Vlogger-ul a mai spus că este cea mai mare țeapă pe care a primit-o de când a devenit celebru.

Selly a declarat că statul român trebuia să-i achite un prejudiciu de circa 100.000 de euro, dar că nu s-a întâmplat asta nici în ziua de azi. Vlogger-ul a mai spus că nu a primit finanțarea pentru filmul 5GANG: Un altfel de Crăciun, care a fost lansat în anul 2019, și că a fost o mare rușine pentru țara noastră.

„Strict financiar vorbind, strict financiar vorbind și fără să punem, știu eu, sentimente sau alte lucruri la mijloc, cea mai mare țeapă pe care am luat-o a fost de la statul român. Nici până în ziua de astăzi nu ne-a virat finanțarea pentru primul film pe care l-am coprodus, pentru filmul «5 GANG»”, finanțare cu toate actele semnate și cu absolut totul în regulă, nu suntem singurii.

Este un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro și a fost o rușine pentru România pe plan mondial”, a spus Selly în emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai, la Kanal D.

Ne puteți urmări și pe Google News

Filmul lui Selly, încasări record

Chiar dacă nu a primit încă banii promiși de statul român, filmul lui Selly a generat cele mai mari încasări din istoria cinematografiei românești, după anul 1989. Cu toate astea, pelicula vlogger-ului și-a pierdut din faimă, iar „Teambuilding” a reușit să ajungă pe locul 1.

Filmul a doborât un record chiar înainte de intrarea în cinematografe: 10.000 de bilete vândute în etapa de presale, iar în primele zile de la lansare, cinematografele au suplimentat afișarea filmului în săli, datorită cozilor de oameni prezenți.

„A fost neașteptat pentru noi să atingem și recordul ăsta. Tot ce am urmărit cu acest film este să ne îndeplinim un vis de a spune o poveste despre noi și despre prietenia noastră. Acest rezultat demonstrează încă o dată faptul că suntem o față nu numai în online, ci și în offline, cu o comunitate uriașă și foarte implicată în ceea ce facem. Transmit mulțumiri echipei și tuturor celor care și-au rupt din timp pentru a vedea 5GANG: Un altfel de Crăciun. Este un proiect în care am investit nu doar timp, ci și emoții și sentimente. Faptul că atât de mulți oameni au venit să-l vadă ne face foarte fericiți și ne motivează să muncim mai mult și să facem lucruri și mai mari în 2020.”, a declarat Selly.