Nivelul stocurilor la majoritatea produselor alimentare este optim și nu vor fi probleme in urmatoarea perioada – da asigurari Nivelul stocurilor la majoritatea produselor alimentare este optim și nu vor fi probleme

Președintele Asociației marilor rețele comerciale din România, George Bădescu, a declarat că nivelul stocurilor la majoritatea produselor alimentare este optim și nu vor fi probleme în următoarele două, trei săptămâni, mai ales în perioada sărbătorilor pascale. Redăm declaraţia integrală de la Radio România Actualități:

„Avem, într-adevăr, nevoie de o reglementare foarte clară, pentru că transportul este esențial în asigurarea securității alimentare şi cred că în această perioadă trebuie să fim foarte siguri pe stocuri, pe perioada pe care putem conta pe alimentele de necesitate pentru consumatorii români.

Este adevărat că există şi această alternativă a produselor locale, însă cele două nu trebuie în niciun fel să fie concurente. Cred că aici trebuie să ne asigurăm în primul rând că magazinele vor rămâne în stare de funcţionare şi vor avea produsele cerute de către consumatori şi necesare.
Realizator: De astăzi se aplică în România prevederile Ordonanţei militare numărul 4 în transporturile de mărfuri. Premierul Ludovic Orban are programată în aproximativ o oră o întâlnire cu reprezentanţii organzaţiilor reprezentative ale transportatorilor de mărfuri”, se arată în transcriptul transmis de Rador.