Evenimentul Zilei > EVZ Special > Scurgere de informaţii în PNL. Florin Cîţu a lovit fără milă, secondat de Ludovic Orban
Scurgere de informaţii în PNL. Florin Cîţu a lovit fără milă, secondat de Ludovic Orban

Scurgere de informaţii în PNL. Florin Cîţu a lovit fără milă, secondat de Ludovic Orban

În Biroul Executiv al PNL, reunit luni pentru a pregăti ultimele detalii ale strategiei care va fi abordată în şedinţa coaliţiei de guvernare generată de mazilirea lui Vlad Voiculescu, Florin Cîţu a declarat că orice ministru va mai critica guvernul va fi demis exact cum a fost şi ministrul Sănătăţii.

Scurgere de informaţii în PNL! Florin Cîţu a lovit fără milă, secondat de Ludovic Orban. În acest context, Rareş Bogdan s-a referit azi la numele următorului ministru care ar putea avea soarta lui Vlad Voiculescu.

Scurgere de informaţii în PNL

Sursele Digi24 anunţă că premierul nu mai tolerează ieşiri similare celor de după demiterea lui Vlad Voiculescu. Punctul său de vedere a fost sprijinit de preşedintele partidului.  Referitor la acest subiect, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut tot luni o abordare foarte interesantă. Despre declaraţiile din interiorul biroului executiv al PNL, Antena 3 a anunţat că va prezenta stenogramele şedinţei.

Amenințări pentru miniștri

„Când un ministru mai atacă prim-ministrul, pleacă imediat acasă”, ar fi spus Cîțu conform sursei citate. Mai mult, el a subliniat că „există un singur premier” și că miniștrii nu sunt evaluați la PNL, USR PLUS sau UDMR: „Nu se poate să fim și la putere, și în opoziție.”

La rândul său, Ludovic Orban i-a transmis lui Cîțu că partidul îi susține decizia de demitere a lui Vlad Voiculescu: „Decizia este salutară. Am rugat de două ori în ședințele coaliției să îl schimbe pe Vlad Voiculescu. A fost o catastrofă de management la Ministerul Sănătății.”

Florin Cîțu
Florin Cîţu

Cîţu, şocat de ultimele descoperiri de la Ministerul Sănătăţii

Despre Vlad Voiculescu, Florin Cîțu a mai adăugat: „Ce descoperim la Ministerul Sănătății este îngrozitor. Trebuie să verificăm cum au fost făcute bugetele, numirile

„Nu vreau să mai intru în conflict, dar data viitoare nu mai aștept nimic. Orice membru al Guvernului care își atacă premierul, pleacă acasă”, a mai spus Cîțu conform Digi24. Liderul de la Palatul Victoria s-a referit atacurile venite dinspre ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Între timp, şedinte Biroului Executiv Național al PNL s-a terminat, iar la final Orban şi Cîţu au susţinut o conferinţă de presă comună.

Ludovic Orban l-a dominat pe Florin Cîţu în conferinţa comună. Replici spumoase

Amintim că liderii partidelor din coaliţia de guvernare se vor întâlni luni, la ora 17:00, pentru a discuta despre tensiunile apărute în urma demiterii ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

PSD a discutat cu USR PLUS! Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu şi-au expus strategiile

Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: