Scandalul care a revoltat România se repetă. Cazul din lift cutremură țara

Scandalul care a revoltat România se repetă. Cazul din lift cutremură țara

La doar câteva zile după ce fostul polițist Eugen Stan a fost condamnat la 20 ani de închisoare pentru că a agresat doi fraţi, o fetiţă în vârstă de 5 ani şi un băiețel de 9 ani, în liftul blocului în care locuiau, un alt caz de abuz al unui pedofil șochează România

Un pedofil a fost reținut de poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale.

Ca și în cazul fostului polițist, Eugen Stan, condamnat, vineri, la 20 ani de închisoare de Curtea de Apel București pentru mai multe acuzații de agresiune sexuală, bărbatul reținut, duminică, de oamenii legii profita de minori în lift.

Concret, Poliția Capitali a transmis că au reţinut un bărbat bănuit că ar fi agresat sexual un copil în vârstă de 8 ani într-un lift dintr-un bloc situat în sectorul 6 al Capitalei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cercetările au fost declanşate în urma unei sesizări, prin care s-a reclamat faptul că în data de 29 octombrie a.c., un minor în vârstă de 8 ani ar fi fost agresat sexual de către o persoană necunoscută în timp ce se afla în faţa scării unui bloc din sectorul 6, iar ulterior în liftul blocului mai sus menţionat, ar fi fost atins în zonele intime şi sărutat pe gât de către aceeaşi persoană.

În urma activităţilor informativ-operative, în data de 31 octombrie a.c. poliţisti din cadrul Biroului Agresiuni Sexuale au depistat şi condus la audieri bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri- Biroul Agresiuni Sexuale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Polițistul pedofil, condamnat pentru 18 fapte

Fostul polițist Eugen Stan a fost condamnat, vineri, la 20 ani de închisoare de judeecătorii de la Curtea de Apel București pentru mai multe acuzații de agresiune sexuală, inclusiv asupra unor minori.

În minuta instanței se arată că decizia este definitivă și majorează cu un an sentința dată pe fond de Judecătoria Sectorului 6.

Cunoscut în spațiul public drept „polițistul pedofil”, Eugen Stan a fost trimis în judecată pentru 18 fapte de agresiune sexuală comise în Bucureşti, în perioada noiembrie 2009 – ianuarie 2018, asupra unor victime cu vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani.

Fostul poliţist a fost prins în 2018 după ce a agresat doi fraţi, o fetiţă în vârstă de 5 ani şi pe fratele ei de 9 ani, în liftul blocului în care locuiau. În declaraţiile date procurorilor, el a spus că s-a învoit de la muncă în acea zi pentru a-şi rezolva niște probleme personale și, în timp ce îşi vizita un prieten, i-a observat pe cei doi copii.

Eugen Stan și-a recunoscut, parțial, faptele, așa cum reiese din rechizitoriu.

„M-am uitat la fetiţă şi mi s-a părut că este simpatică, motiv pentru care m-am aplecat la nivelul ei, am întrebat-o dacă merge la şcoală sau la grădiniţă iar ea mi-a răspuns că merge la grădiniţă. Am început să o pup părinteşte pe frunte şi pe obraji pe fetiţă, după care l-am pupat şi pe băieţel pe obraz”, se arată în documentul întocmit de procuroruul de caz.

 

Polițistul pedofil Eugen Stan, condamnat la ani grei de închisoare

Eugen Stan, polițistul pedofil, a primit 20 de ani de închisoare