Evenimentul ZileiSocialScandal imens în televiziune! Dat afară după glume deplasate. Primele reacţii

Scandal imens în televiziune! Dat afară după glume deplasate. Primele reacţii

Scandal imens în televiziune! Dat afară după glume deplasate. Primele reacţii
Un scandal imens, în care este implicat una dintre cele mai cunoscute voci din comentariile sportive, capătă amploare în Marea Britanie.

În prim-plan apar Soccer Aid (eveniment caritabil anual), ITV (reţea britanică de televiziune) şi cunoscutul comentator sportiv Clive Tyldesley.

The Sun susţine că producătorii Soccer Aid au decis să renunţe la serviciile Tyldesley din cauza unor comentarii nepotrivite de la ultima partida caritabilă.

Totuşi, reprezentanţii iniţiativei care se bucură de sprijinul UNICEF au dezvăluit că omul de televiziune nu a fost concediat şi nu există niciun scandal.

Soccer Aid a negat rapoartele conform cărora Clive Tyldesley a fost demis din ediția de anul viitor a meciului dintre echipa Angliei (foşti jucători) şi cea a vedetelor din toată lumea, inclusiv din UK.

The Sun susţine că Tyldesley e gata

Un raport de la The Sun susținea că Tyldesley a fosts scos din proiect după ce a fost acuzat de comediantul Tom Davis și de starul de pe YouTube, Chunkz.

În timpul meciului din acest an, el ar fi lansat nişte comentarii nu tocmai inspirate la adresa lor şi care ar fi fost taxate pe reţelele de socializare.

Iată ce a declarat o sursă pentru tabloidul citat: „Lui Clive i s-a spus că nu se va întoarce pentru Soccer Aid anul viitor din cauza comentariilor pe care le-a făcut.

Era clar că, în timp ce Clive credea că doar râde, nimănui nu i s-au părut amuzante glumele. Să nu mai vorbim de Tom și Chunkz care au purtat greul.

Soccer Aid este urmărit de copiii și tinerii din Marea Britanie. Faptul că îl ascultă pe cineva ca Clive, care apoi batjocoreşte jucătorii pentru greutatea lor, pare total inacceptabil.

Oamenii și-au făcut auzită vocea pe rețelele de socializare, iar șefii de la Soccer Aid au ascultat. Clive înțelege de ce nu se va întoarce.

Și asta fi prezentată pe măsură ce vor aduce sânge nou când vine vorba de comentatorii jocului de anul viitor.”

Şi totuşi, coafura rezistă

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt de la Soccer Aid a negat că l-ar fi demis pe Tyldesley: „Soccer Aid for Unicef ​​2020 a înregistrat un record de 9,3 milioane de lire sterline datorită generozității publicului.

Acest lucru a fost posibil și datorită numeroaselor vedete și foști fotbaliști profesioniști care și-au oferit timpul gratuit, printre care se află și comentatorul jocului, Clive Tyldesley.

Clive a comentat 8 ​​meciuri de Soccer Aid pentru Unicef ​​și toți cei conectați la eveniment îi sunt recunoscători pentru sprijinul său continuu.

În ceea ce-l privește pe Clive – sau pe orice alt membru al reality show-ului – nu este luată nicio decizie cu privire la implicarea lor în meciurile viitoare.

Acesta este protocolul normal, având în vedere că planificarea următorului ajutor de fotbal pentru Unicef ​​va începe doar în 2021.”

N-a scăpat nici Edgar Davids

De ironiile comentatorului n-a scăpat nici măcar fostul mare internaţional olandez, Edgar Davids

Tyldesley s-a legat de ochelarii lui Davis, celebrul mijlocaş lansat în fotbalul mare de Aja Amsterdam: „El şi-a luat ochelarii Edgar Davids în seara asta ca să poată vedea dincolo de stomac.”

Greutatea a fost sursă de inspiraţie şi în cazul cunoscutului muzician şi animator pe YouTube Amin Mohamed, alias Chunkz

Când a apărut Chunkz pe terenul de fotbal, Tyldesley a glumit: „Puteți face tururi cu ghid în jurul lui Chunkz.”

sursa: dailystar.co.uk

 


Accesează: