Șoc într-o televiziune din România. Vedeta postului vrea să se retragă în plină glorie

Șoc într-o televiziune din România. Vedeta postului vrea să se retragă în plină glorie

Anunțul a fost făcut imediat după alegerile locale. Vedeta de televiziune spune că s-a săturat de politicieni.

Postul B1TV poate deveni mai sărac dacă cunoscutul realizator Radu Banciu își va duce la bun sfârșit promisiunea. Se retrage definitiv, a și „bătut palma cu cineva” și este hotărât să lase în urmă disputa politică.

Radu Banciu a vorbit, în emisiunea„Lumea lui Banciu” de la B1 TV, despre retragerea sa definitivă.

„Astăzi nu o să apucăm să vorbim despre toți derbedeii care au ieșit prin țară (n.r. la alegerile locale), dar îi luăm la mână toată săptămâna. Pe toți! Continuăm săptămâna aceasta și continuăm cât mai putem, până când vom ajunge și la alegerile parlamentare, anul acesta fiind ultimul! Vă spun: mă retrag definitiv din politică, am și bătut palma cu cineva. Trebuie să plec la un moment dat. După zece ani, mă retrag și eu. Sper să o fac în glorie, pe cât posibil. Mi-am încheiat socotelile. Mă retrag definitiv din disputa politică”, a spus Radu Banciu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Radu Banciu s-a născut în 1970, a copilărit la Mediaș și apoi s-a mutat la Târgu Mureș. Este absolvent al Facultății de Litere al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În 1997 s-a mutat la București și debutează ca jurnalist sportiv.

El este cunoscut pentru o serie de cuvinte grele adresate mai multor personalități ale zilei. Comentariile controversate, făcute în cadrul emisiunilor, au fost de multe ori de natură să aducă atingere demnității unor persoane. Drept urmare, postul de televiziune „B1” a fost amendat de către Consiliul Național al Audiovizualului pentru încălcarea legislației în vigoare.

De „mânia” sa lingvistică nu au scăpat personalități din diferite domenii, de la politică până la sport. Pe lista sa regăsim persoane publice precum Adrian Năstase, Corneliu Vadim Tudor, Laura Codruța Kovesi, Simona Halep, Ilie Năstase sau Traian Băsescu. Nici ungurii nu au scăpat de epitetele sale, ba chiar și unii lideri importanți ai planetei.

Recent Radu Banciu a sărit la gâtul bătrânilor care nu poartă mască de protecție în locurile publice. El a prezentat riscurile la care se expun aceștia deoarece nu respectă măsurile de prevenire a răspândirii cu virusul SARS Cov2, dar și pericolele la care îi expun pe ceilalți.