Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în lumea manelelor. Adi Minune l-a umilit pe un greu din fotbal în fața tuturor
Scandal în lumea manelelor. Adi Minune l-a umilit pe un greu din fotbal în fața tuturor

Scandal în lumea manelelor. Adi Minune l-a umilit pe un greu din fotbal în fața tuturor

Scandal într-un restaurant de fițe din „cartierul milionarilor”. Principalul „personaj” al serii a fost chiar Adi Minune, celebrul manelist.

Totul s-a petrecut într-un restaurant din „cartierul milionarilor”. Adi Minune i-a dat cu „flit” selecționerului echipei naționale, Cosmin Contra, scrie Cancan.

Cosmin Contra a asistat la partida Dinamo – Poli Iași, scor 0-0, care a contat pentru etapa a 12-a din play-out-ul Ligii 1. Disputa l-a plictisit teribil pe selecționerul și ex-antrenorul „câinilor”, care, după fluierul final, a plecat rapid de la stadion. Nu acasă, ci la un restaurant de lux, aflat în zona Herăstrău. L-au însoțit trei prieteni, la rândul lor dornici de distracție.

„Guriță” și amicii săi au intrat în localul situat în “cartierul milionarilor”, unde tocmai erau în toi două petreceri, și s-au pus pe „treabă”. Și-au potolit setea cu un șpriț. La un moment dat, Cosmin Contra l-a reperat la unul dintre chefuri pe Adrian Minune. Acesta se afla în restaurant ca invitat, nicidecum să întrețină atmosfera.

A fost momentul în care selecționerul echipei naționale s-a ridicat, glonț, de la masă și s-a dus la masa artistului. Dornic să asculte muzică de petrecere, Cosmin Contra l-a abordat, fără să stea pe gânduri, pe Adrian Minune.

“Trăiască neamul tău, cântă-mi măcar o singură melodie! Te plătesc, te cinstesc, fratele tău o să aibă grijă de tine, nu o să-ți pară rău”, i-a spus Contra cunoscutului artist.

Pe un ton respectuos, Adrian Minune l-a refuzat pe cel poreclit „Guriță”. Cel din urmă nu s-a lăsat însă păgubaș. Și, conform unor surse, preț de zece minute, l-a implorat pe manelist să-i facă pe plac. “Nu vei regreta dacă îmi vei face pe plac! Îți garantez că vei fi pe deplin mulțumit”, a insistat selecționerul “tricolorilor”.

Adrian Minune nu s-a lăsat, din păcate pentru Cosmin Contra, înduplecat. „Boss-ule, dacă mă apuc să cânt, îmi dău ăștia «teroare». Dacă bag o melodie, mă vor ține toți până dimineața, vor dori dedicații, tot tacâmul. Înțelege-mă și pe mine, sunt aici doar ca invitat! Băi, Cosmine, nici dacă mă plătești nu cânt!”, i-a transmis artistul lui Cosmin Contra.

Antrenorul a încercat un ultim asalt: “Nu, frate, stai liniștit, hai să facem un șpriț frumos, să ne distrăm, să fie toată lumea fericită! Te roagă fratele tău!”.