Evenimentul Zilei > Actualitate > Romario Benzar va semna cu Galatasaray Istanbul
Romario Benzar va semna cu Galatasaray Istanbul

Romario Benzar va semna cu Galatasaray Istanbul

Romario Benzar (25 de ani), jucătorul echipei FC Viitorul, are mari șanse să se transfere în Turcia, la finalul acestui sezon.

Turcii l-au monitorizat și la Cluj

Fundașul dreapta este monitorizat de Galatasaray Istanbul, iar reprezentanții grupării de pe malul Bosforului au fost prezenți și la partida România – Danemarca, disputată, duminică, pe „Cluj Arena”. Presa din Turcia anunță transferul lui Benzar, care a devenit stăpân pe flancul drept al defensivei „tricolore”, în preliminariile Campionatului Mondial.

Cotă de două milioane de euro

Jucătorul Viitorului a debutat la meciul cu Muntenegru, apoi a bifat și întâlnirile cu Armenia, Kazhstan și Polonia. În prezent, cota jucătorului se învârte în jurul sumei de două milioane de euro. Dacă va ajunge la Galatasary, Benzar va călca pe urmele actualului său antrenor, Gică Hagi, cel care a scris istorie pentru gruparea „roșgalbenă”, cu care a câștigat Cupa UEFA, în 2000.

La acest club au mai evoluat Dorin Rotariu, Gică Popescu, Adiran Ilie, Iulian Filipescu, Ionuț Luțu, Gabi Tamaș, Florin Bratu sau Bogdan Stancu. De asemenea, din vară, cu Galata ar putea să semneze un alt internațional român, Iasmin Latovlevici, care evoluează în prezent la Karabukspor.