Evenimentul ZileiInternationalUn român a șocat Spania în noaptea de Revelion! Copiii, martori la scena terifiantă

Un român a șocat Spania în noaptea de Revelion! Copiii, martori la scena terifiantă

Un român a șocat Spania în noaptea de Revelion! Copiii, martori la scena terifiantă
În noaptea de Revelion o comunitate întreagă a fost șocată de gestul necugetat al unui român. În urma acestei tragedii, doi copii au rămas orfani.

În noaptea de Revelion, un român, în vârstă de 37 de ani, din Spania a comis un gest total necugetat. Într-un acces de furie, românul şi-a ucis soția, iar scenele terifiante s-au produs chiar în fața celor doi copii ai lor, în vârstă de opt ani, respectiv zeci ani.

După ce a comis gestul înfiorător, românul a decis să își pună capăt zilelor. Din nefericire, medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața celor doi, iar cei doi minori au rămas orfani de ambii părinți.

CITEȘTE ȘI  Declarații de ultim moment ale Simonei Halep. Ce are de gând să facă în viitorul apropiat

CITEȘTE ȘI  Brexitul pentru România. Parlamentul britanic a stabilit reguli speciale pentru români

Crima s-a produs în orașul Torrejon de Ardoz, situat în apropierea Madridului. Mass media din Spania transmite că în momentul în care vecinii au auzit țipete din apartamentul familiei de români, au alertat autoritățile.

Scandalul ar fi pornit de la o criză de gelozie a bărbatului

Ajunși de urgență la fața locului, au găsit cele două victime într-o baltă de sânge. Minorii, martori la scenele terifiante, au fost găsiți în stare de șoc.

Poliția din Spania a deschis o anchetă, iar potrivit primelor informații, românul și-a ucis soția, în vârstă de 28 de ani, în fața copiilor, iar apoi s-a sinucis. Bazând-se pe declarațiile vecinilor, oamenii legi sunt de părere că altercația ar fi pornit de la o criză de gelozie și de la consumul de alcool.

CITEȘTE ȘI Mircea Diaconu și avatarurile politicii: „Cred că am fost un caz școală, era la începutul epidemiei Kovesi”

Cei doi minori au fost plasați în grija Serviciilor Sociale. După ce vor beneficia de ajutor de specialitate, ei ar putea ajunge în custodia rudelor lor din România, scrie Ziarul Românesc.


Accesează: