Evenimentul Zilei > Actualitate > Românii nu se lasă! Încing hora în pandmie. Amenzi uriașe
Românii nu se lasă! Încing hora în pandmie. Amenzi uriașe

Românii nu se lasă! Încing hora în pandmie. Amenzi uriașe

În ciuda avertismentelor transmise de autorități, privind respectarea măsurilor de distanţare şi protecţie în pandemie, românii tot organizează petreceri deși se dau amenzi uriașe

De ziua lui, un bărbat a primit amenzi de două ori în două zile, după ce a chefuit și a încins, alături de invitați, hora în plină pandemie.

A organizat, de sărbătoarea sfinților Mihail și Gavril, o primă petrecere, duminică. Atât el cât și alți participanți au primit amenzi.

Omul, însă, a vrut să continuie și a doua zi petrecerea. A fost oprit de polițiști și a primit altă amendă.

Este vorba despre o petrecere de ziua onomastică organizată în locuinţa unui bărbat din Caracal care a fost întreruptă de două ori de poliţişti.

Oamenii legii i-au amendat atât pe organizator cât şi pe mai mulţi dintre participanţi.

Așa cum a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, prima dată petrecerea a fost întreruptă duminică după-amiaza, când au fost amendaţi organizatorul şi trei dintre participanţi.

Luni după-amiaza petrecerea a fost reluată cu participarea altor persoane şi poliţiştii au aplicat din nou sancţiuni.

Amenzi la petrecere, dar și la înmormântare

„La data de 8 noiembrie a.c., ora 16,25, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Poliţia municipiului Caracal, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la locuinţa unui bărbat din localitate are loc o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare social”, a precizat Cristian Grigorescu.

Oficialul IPJ Olt arată că, duminică, „poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost identificate 8 persoane care nu respectau măsurile de distanţare socială, fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 55 din 2020”.

„La data de 9 noiembrie, ora 14,20, la locuinţa aceluiaşi bărbat, au fost identificate alte 8 persoane, cu intenţia de a continua petrecerea întreruptă ziua anterioară. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat alte două sancţiuni contravenţionale în valoare de 500 de lei, conform Legii 55 din 2020”, a precizat Cristian Grigorescu.

Poliţiştii din judeţul Olt au amendat duminică şi mai mulţi participanţi la o înmormântare din oraşul Drăgăneşti-Olt, pentru nerespectarea măsurilor de distanţare şi protecţie în contextul pandemiei.

 


Paranghelie în plină pandemie. Interlopii din Rahova sfidează Poliția și Coronavirusul

Nuntă de belea! Mireasa are COVID, polițiștii fac percheziții. Dezvăluiri în exclusivitate

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: