Evenimentul Zilei > Politica > Replici SAVUROASE între Băsescu și Dragnea în Parlament
Replici SAVUROASE între Băsescu și Dragnea în Parlament

Replici SAVUROASE între Băsescu și Dragnea în Parlament

În timpul dezbaterilor privind proiectul de formare a Comisiei parlamentare de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009, liderul PMP, Traian Băsescu și președintele PSD, Liviu Dragnea, au avut un schimb de replici spumoase.

„Ca să fiţi de-a dreptul glorioşi cu această comisie, vă rog şi eu îl propun pe domnul Dragnea preşedinte al unei comisii care să evalueze fraude la alegeri", a subliniat Traian Băsescu. 

„Cu lipsa de imoralitate care mă caracterizează, vreau să vă precizez că nu este niciun pas înapoi, doar luând act de trezirea bruscă a Parchetului General după opt ani, care a copiat fix obiectivele comisiei, am decis să retrimitem la comisie pentru a schimba aceste obiective. În ceea ce privește sfaturile unui domn care a fost aici mai devreme, ele sunt luate în calcul: toate completele care m-au judecat, cu toate presiunile la care au fost supuse nu au reușit să îmi pună în cârcă niciun fel de fraudă electorală”, a replicat Dragnea.

Plenul reunit al Parlamentului a votat, astăzi, propunerea de retrimitere cu 278 de voturi pentru, 17 împotrivă. Formarea comisiei de anchetă a fost amânată cu o săptămână.