Renunță Reghecampf la iubită? Anamaria Prodan a distrus-o cu o dezvăluire din 2011

Renunță Reghecampf la iubită? Anamaria Prodan a distrus-o cu o dezvăluire din 2011 sursa: Instagram

Anamaria Prodan a fost invitată marți în emisiunea „La Măruță″ (Pro TV) și a lansat dezvăluiri incendiare despre trecutul mai puțin știut al celei care este iubita lui Laurențiu Reghecampf și tototodată motivul pentru care antrenorul echipei Universitatea Craiova a depus actele de divorț.

Amintim că în ultimele zile, în presa tabloidă au apărut mai multe dezvăluiri despre Corina Bilbon (n.r. – Caciuc pe numele real). Una dintre ele are legătură cu anul 2011 și cu un mare scandal de la acea vreme.

În prim-plan apare Doru Iuga, fostul director de la OTV, care în urmă cu 10 ani ar fi fost acuzat de iubita lui Reghecampf că ar fi încercat s-o violeze. Conform celor spuse de Anamaria Prodan - care a susținut în fața lui Măruță că a vorbit cu Doru Iuga -, acele acuzații n-au reprezentat decât o strategie prin care domnișoara încerca să câștige notorietate.

Se pare că la acea vreme, fostul reporter de la OTV s-a apărat și a spus femeia care îl acuza ar fi lucrat într-un bordel din Viena. „Haideți să fim serioși. Cică nu vrea să ajungă în presă. Să ne amintim când apărea pe la tv că era violată de Doru Iuga.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vă spun din suflet, pentru noi, pentru familia mea este ceva oribil. Copilul meu vine acasă și spune ca îi e rușine sa iasă din casa pentru ca tatăl lor umbla cu asa ceva. Soțul meu este un om unic și lumea nu a înțeles de ce am tras atat de mult cu el. Nu dau satisfacție nimănui de dragul uneia ca ei″, i-a spus Anamaria lui Cătălin Măruță.

Trecutul controversat al iubitei lui Reghe

Altfel, amintim că în presa tabloidă au circulat informații potrivit cărora Corina Bilcon ar fi fost escortă şi ar fi lucrat la un studio de videochat în trecut. „Prodanca″ nu a ratat ocazia și a lansat un atac devastator pe Instagram în urmă cu doar câteva zile. „Ce noroc aveți cu mine, dragi jurnaliști.

Vă chinuiți de atâta vreme să găsiți diva care seamănă cu mine și e amanta soțului meu. La sex și puțin de sub gleznă în jos. Vă tot întrebam dacă aveți dovezi, dacă știți cine este.

sursa: arhiva EVZ

Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri. Deci, duduia aceasta care pretinde că este iubita lui Reghe și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gură de aur (n.r. – remarcă defăimătoare la adresa femeilor de moravuri ușoare).

Mâine luam primul suspect, Corina Caciuc, cu nume de scena Bilcon (…) De ce facem asta? Pentru că soțul meu Reghecampf, cum am spus mereu, nu poate să decadă să-și facă de râs familia și să fie huiduit pe stadioane! Căci el, Reghe, e soarele și promotorul familiei!”, scria Anamaria Prodan pe Instagram.

De asemenea, în emisiunea difuzată la Pro TV, fiica Ionelei Prodan (n.r. – cântăreața de muzică populară care a murit în 2018) a mai spus că Reghe a fost infidel de mai multe ori. La minutul 20 al emisiunii redate integral la finalul acestui articol, ea susține că are 200 de dovezi în acest sens.