Evenimentul Zilei > Monden > Iubita lui Reghe, terorizată pe rețelele sociale! A ajuns să trăiască sub teroare. Cine e în spatele hărțuirii?
Iubita lui Reghe, terorizată pe rețelele sociale! A ajuns să trăiască sub teroare. Cine e în spatele hărțuirii?

Iubita lui Reghe, terorizată pe rețelele sociale! A ajuns să trăiască sub teroare. Cine e în spatele hărțuirii?

Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu are parte de pace nici însărcinată. Corina Caciuc a rămas șocată când a văzut că au apărut conturi false cu pozele ei pe rețelele de socializare. Aceasta crede că adversara și-a pus fanii la treabă.

Corina Caciuc are o relație de mai bine de câteva luni cu soțul Ana Mariei Prodan. Aceasta nu se poate bucura de minunea pe care o are în pântece cu Laurențiu Reghecampf după ce au apărut mai multe conturi false pe rețelele de socializare. Internauții cred că soția antrenorului este în spatele hărțuirilor.

”Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțîn. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a mărturisit Corina.

Vrea să își apere onoarea

Aceasta s-a ferit de presă cât a putut și a declarat că își va apăra imaginea în instanță, nu în spațiul public.

”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a declarat Corina Caciuc pentru cancan.ro.

Laurențiu Reghecampf vrea divorțul cât mai rapid

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, că expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.”, a spus Reghe