Evenimentul Zilei > Sport > Organizarea de la naționala U21, criticată de Reghecampf. Ce l-a enervat pe antrenorul din Bănie
Organizarea de la naționala U21, criticată de Reghecampf. Ce l-a enervat pe antrenorul din Bănie

Organizarea de la naționala U21, criticată de Reghecampf. Ce l-a enervat pe antrenorul din Bănie

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a criticat organizarea de la naționala U21 și implicit conducerea FRF, după ce a aflat că jucătorii de la tineret au avut parte de o escală de 7 ore la ultima deplasare, din Spania.

El spune că cei trei jucători din Bănie care au făcut scandal în avion au fost sancționați de către club.

Ștefan Baiaram, George Cîmpanu și Jovan Markovic au fost amendați de Universitatea Craiova pentru comportamentul avut la naționala U21.

La întoarcerea din Spania, unde naționala de tineret a României a fost în cantonament, cei trei fotbaliști au intrat într-un conflict cu o familie de români care se afla în același avion cu fotbaliștii tricolori.

Se pare că jucătorii aveau chef de glume, profitând și de faptul că selecționerul Florin Bratu nu se afla alături de ei. Aceștia ar fi intrat în conflict cu pasagerii încă din duty-free, iar apoi discuțiile au continuat în avion.

„A avut o escală de 7 ore în Viena, nu este normal”

Laurențiu Reghecampf nu le-a luat apărarea, dar a făcut praf organizarea de la naționala U21: „A avut o escală de 7 ore în Viena, nu este normal”

Reghe, a declarat că nu tolerează sub nicio formă un asemenea comportament și că jucătorii au fost amendați. Cu toate acestea, el este de părere că este și vina celor de la FRF, care le-a asigurat un transport aerian cu o escală de 7 ore la Viena, scrie prosport.ro.

„Am discutat cu jucătorii. Ne interesează foarte mult atitudinea jucătorilor noștri când participă la meciurile echipelor naționale. Sunt sigur că și-au învățat lecția, vom vedea ce decizie vor lua cei de la federație în această direcție. Vreau să fac o paranteză și să vă spun un singur lucru și nu vreau să credeți că vorbesc împotriva celor de la echipa națională: echipa națională a avut o escală de 7 ore în Viena, lucru care pentru mine nu este normal. Ne trimitem jucătorii la echipa națională ca aibă cele mai bune condiții. Nu o spunem doar în situația actuală, cu atâția oameni infectați, dar să stai 7 ore în aeroport nu este ceva pozitiv.

Nu vreau să scuz ce au făcut jucătorii. Primesc o amendă din partea noastră pentru că comportamentul lor în afara clubului contează enorm pentru noi. Eu personal îmi cer scuze în numele lor domnului în cauză dacă a fost jignit. Nu este normal să se întâmple acest lucru”, a conchis Laurențiu Reghecampf.