Evenimentul Zilei > Sport > CS Universitatea Craiova a sărbătorit Cupa cu fanii la Ploiești și Craiova
CS Universitatea Craiova a sărbătorit Cupa cu fanii la Ploiești și Craiova

CS Universitatea Craiova a sărbătorit Cupa cu fanii la Ploiești și Craiova

CS Universitatea Craiova a cucerit Cupa României! Oltenii au învins-o în finală pe Astra, 3-2 după reprizele de prelungire (1-1 în timpul regulamentar).

Cupa României devine specialitatea celor de la CS Universitatea Craiova. Oltenii au cucerit din nou trofeul, după cel din sezonul 2017/2018, și au declanșat sărbătoarea.

Bucuria celor de la CS Universitatea Craiova a fost cu atât mai mare, ea putând fi împărtășită cu fanii. Aproximativ 1000 de suporteri olteni au fost prezenți în tribunele arenei „Ilie Oană”.

Căpitanul Nicușor Bancu a fost cel care a ridicat trofeul și l-a dus în fața peluzei ocupate de fanii olteni, pe acordurile imnului „Craiova, campioana unei mari iubiri”.

Tensiuni la Craiova între suporterii celor două echipe de fotbal

Jucătorii Craiovei vin astăzi, în fața suporterilor, cu trofeul Cupei României. Locul ales este în fața Universității din oraș.

Fanii formației din Liga 1 s-au strâns în centrul orașului pentru sărbători câștigarea Cupei. În același loc au venit și fanii echipei FC U Craiova, care a promovat în Liga 1, iar între cele două grupuri de suporteri s-ar fi iscat tensiuni.

În zonă sunt aproximativ 1000 de forțe de ordine pentru a se asigura tensiunile între fani nu degenerează într-un scandal violent, potrivit Digi 24.