Evenimentul Zilei > Monden > Două nenorociri și o bucurie. După anunțurile despre divorț și viitorul copil, Reghe șochează lumea: „Are cancer”
Două nenorociri și o bucurie. După anunțurile despre divorț și viitorul copil, Reghe șochează lumea: „Are cancer”

Două nenorociri și o bucurie. După anunțurile despre divorț și viitorul copil, Reghe șochează lumea: „Are cancer”

Laurențiu Reghecampf se confruntă nu numai cu divorțul ci și cu o dramă care a lovit familia sa. Antrenorul Universității Craiova a dezvăluit, cu mare durere, că mama sa suferă de cancer.

Din cauza bolii mamei sale, Laurențiu Reghecampf nu vrea să facă nicio declarație despre celelalte probleme din viața lui, spunând că mama sa e primordială acum.

„Nu mă mai interesează nimic altceva”

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a afimat Laurențiu Reghecampf.

Acesta a refuzat să discute despre orice alt subiect, legat în primul rând de cariera sa profesională, deşi în ultima vreme s-a speculat pe seama revenirii la FCSB, relatează Playsport.

„Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su! Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la trei şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan, într-o emisiune de televiziune în urmă cu circa trei ani, despre soacra sa.

Veste iminentului divorț a șocat pe toată lumea

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf dețin o avere de aproximativ 100 de milioane de euro, susţine sexy-impresara. Luxul și opulența se văd de la depărtare în cazul lor, atât prin destinațiile exclusiviste prin care se plimbă, cât și prin bolizii lor de lux pe care îi deţin. Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a şocat pe toată lumea, informează Cancan.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a mai afirmat, cu câteva zile în urmă, Laurențiu Reghecampf.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: