Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan vrea sa îl lase pe Reghe în trening. Armele impresarei pentru a câștiga averea de 25 de milioane de euro
Anamaria Prodan vrea sa îl lase pe Reghe în trening. Armele impresarei pentru a câștiga averea de 25 de milioane de euro

Anamaria Prodan vrea sa îl lase pe Reghe în trening. Armele impresarei pentru a câștiga averea de 25 de milioane de euro

S-a aflat ce strategie are impresara Anamaria Prodan în lupta pentru avere, în urma divorțului anunțat de soț, antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf. Atuul care o face să spere la zecile de milioane de euro făcuți „pe șmecheria și munca ei”.

Divorțul care a zguduit lumea showbiz-ului intră într-o nouă etapă. Anamaria se luptă din răsputeri, cu toate armele, să obțină averea fabuloasă agonisită în cei 25 de ani de căsnicie.

O viață de poveste se termină la tribunal

O persoană apropiată de familia impresarei a declarat că femeia de afaceri vrea să îi ia totul lui Laurențiu Reghecampf, și este vorba de „doar” 25 de milioane de euro, informează Fanatik. Aici sunt incluși atât bani lichizi, cât și proprietățile, bijuteriile, mașinile de lux și bărcile.

Mare parte din agoniseală este arogată de impresară, care a muncit enorm pentru lucrurile enumerate mai sus în timpul căsniciei cu antrenorul de fotbal.

Mai mult, Ana garantează că Laurențiu Reghecampf nu știe ce îl așteaptă. În acest sens are deja pregătit cel puțin un avocat extrem de temut din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre un specialist în Drept care se laudă cu procese grele câștigate. În ele au fost implicate personaje cunoscute la nivel internațional.

Arma perfectă împotriva lui Reghe

Ea a a confirmat că se bazează pe abilitățile lui Don Schiller, un avocat remarcat pentru că l-a „mitraliat” în instanță pe Michael Jordan în procesul de partaj, printre alte succese notabile.

„Dacă ajung la divorț, am să-mi iau cel mai puternic avocat din America, pe Don Schiller. Iar omul pe care îl voi ruga să stea lângă mine secundă de secundă va fi Dan Shomon. În momentul în care îi voi angaja, ei se vor ocupa de absolut tot. Cu ei am să mă sfătuiesc. N-am să iau nicio decizie până nu aud părerea lor.

Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei. Voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic. Eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan ar putea profita, așadar, de faptul că are cetățenie americană, având acces mult mai ușor la renumitul avocat. Despre cel care ar putea s-o reprezinte în procesul de partaj cu Reghe putem spune că a reușit, în anul 2002, să îi aducă 168 de milioane de dolari în conturile Juanitei Jordan, fosta nevastă a baschetbalistului american Michael Jordan.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: