Evenimentul Zilei > Justitie > Remus Truică și prințul Paul rămân în arest la domiciliu
Remus Truică și prințul Paul rămân în arest la domiciliu

Remus Truică și prințul Paul rămân în arest la domiciliu

Remus Truică și prințul Paul rămân în arest la domiciliu în dosarul privind retrocedarea ilegală a fermei Băneasa, a decis vineri Înaşta Curte de Casație și Justiție, care a respins contestațiile formulate.

ÎCCJ a admis contestația avocatului Robert Roșu, în același dosar, și nu i-a mai prelungit măsura arestului la domiciliu, informează Agerpres.

Judecătorii Curții de Apel Brașov s-au pronunțat pe 5 martie asupra cererii procurorilor de schimbare a pedepsei în cazul inculpatului Remus Truică din dosarul Snagov din arest la domiciliu în arest preventiv. Instanța brașoveană a respins cererea procurorilor în ceea ce-l privește pe omul de afaceri judecat pentru 9 capete de acuzare și au prelungit cu 30 de zile măsura arestului la domiciliu. ul. Nemulțumit de decizia judecătorilor, Prințul Paul a depus pe loc contestație, iar acum judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție aurespins contestaţiile formulate.

Potrivit DNA, Remus Truică este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. Prințul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu.