Evenimentul Zilei > Sport > Reghecampf s-a instalat oficial la Craiova. Gigi Becali și FCSB sunt istorie
Reghecampf s-a instalat oficial la Craiova. Gigi Becali și FCSB sunt istorie

Reghecampf s-a instalat oficial la Craiova. Gigi Becali și FCSB sunt istorie

Noul antrenor al CS Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, își dorește să câștige campionatul și cât mai multe trofee cu această echipă.

Noul antrenor a fost prezentat la echipă, oficial, marți, prilej cu care a declarat că a fost angajat la un club mare, Universitatea Craiova, care îşi doreşte să facă performanță.

„Este o experienţă nouă, un club mare, care îşi doreşte ceea ce îmi doresc şi eu, câştigarea campionatului şi a cât mai multor trofee. Începem cu un meci în două zile, un meci dificil (n.r. – returul cu Laci, după 0-1 în tur) după o partidă pierdută în deplasare, dar sunt sigur că jucătorii vor fi motivaţi, vor încerca să evolueze mult mai bine şi să uite ultimele două rezultate, care nu au fost pozitive

Va fi un meci dificil, o să vorbesc astăzi cu ei, o să avem o şedinţă pe marginea acestui meci, trebuie concentrare multă, trebuie să ne strângem cu toţii să încercăm să ne calificăm mai departe în această competiţie, să încercăm să ne pregătim cât mai bine, pentru că programul este foarte încărcat şi începutul nu a fost cel care este dorit la Universitatea Craiova”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în discursul de prezentare.

Craiova are nevoie de un lot mai puternic

Potrivit spuselor sale, relația dintre el și patronul Universității Craiova datează de mai multă vreme, iar acest lucru va contribui la o bună colaborare. În acest context, Reghecampf a precizat că primul obictiv este de a îmbunătăți calitatea lotului, prin aducerea de noi jucători.

„Ne preocupă în momentul de faţă să îmbunătăţim lotul echipei şi valoarea echipei. Nu ştiu să vă spun acum de câţi jucători este nevoie. Echipa asta s-a bătut an de an la campionat, dar s-au pierdut anumite momente. Înseamnă că există valoare în echipă, există nivelul necesar pentru a câştiga un campionat, trebuie punctate, rezolvate anumite probleme, care se vor rezolva. În aceste două zile pot lucra doar la mentalitatea jucătorilor, la încrederea lor, să-i încurajez şi să rezolvăm cât putem anumite probleme care s-au întâmplat”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

 

universitatea craiova
Obiectivele lui Reghe în Bănie

Noul antrenor a ținut să sublinieze că o înfrângere în fața albanezilor de la Laci nu ar fi un dezastru ci o mare rușine, un obiectiv pierdut. El și-a prezentat și staff-ul împreună cu care va lucre și obiectivele de viitor.

„Staff-ul meu va fi format din Cristian Ţermure, Viorel Dinu şi Bogdan Merişanu. Obiectivul nostru este să câştigăm tot ceea ce este de câştigat, acelaşi din fiecare an. Fanilor nu pot să le promit decât că tot ce ţine de mine, de pregătirea pe care o am şi de ceea pot să fac o voi face sută la sută şi de aceea la fiecare meci trebuie să le dau jucătorilor impulsul de care au nevoie pentru a câştiga.

Plecăm în campionat cu a treia şansă la titlu, noi încercăm să venim din spate, dar cu siguranţă vom juca un rol important în această luptă, anul acesta”, a declarat Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

Reghecampf antrenor la Craiova

Laurenţiu Reghecampf a fost numit, luni, antrenor al Universităţii Craiova, în locul lui Marinos Ouzounidis. Tehnicianul are un contract valabil pe o perioadă de 2 ani şi a condus, marţi, primul antrenament.

În ultimul timp s-a speculat că Laurențiu Reghecampf va reveni pe banca de antrenor la FCSB, echipa patronată de Gigi Becali. Acesta din urmă a negat, însă, spunând că o discuție pe această temă ar putea avea loc abia anul viitor.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: