Evenimentul Zilei > Sport > Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova, Antrenorul a fost prezent în loja lui Gigi Becali la ultimul meci al FCSB
Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova, Antrenorul a fost prezent în loja lui Gigi Becali la ultimul meci al FCSB

Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova, Antrenorul a fost prezent în loja lui Gigi Becali la ultimul meci al FCSB

Laurențiu Reghecampf s-a aflat în loja lui Gigi Becali, la meciul de fotbal dintre FCSB și Universitatea Craiova, alimentând speculațiile despre viitoarea sa destinație.

Prezența sa alături de patronul FCSB a alimentat speculațiile cu privire la numirea sa ca antrenor, pe banca echipei patronate de FCSB. La câteva ore, însă, misterul a fost dezvăluit. Laurenţiu Reghecampf a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova, a anunţat, luni, clubul din Bănie, cu care tehnicianul a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani.

Speculațiile despre întoarcerea la FCSB au apărut în spațiul public în contextul discuțiilor legate de o eventuală despărțire a lui Reghe de Anamaria Prodan, dar și a disputei dintre aceasta din urmă și Gigi Becali. De mai multe luni, între Anamaria Prodan și Gigi Becali are loc un schimb de replici mai mult decât acide, în condițiile în care cei doi erau destul de apropiați înainte.

La meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, Reghecampf ar fi mers pe Arena Națională și, conform GSP, ar fi urcat chiar în loja patronului FCSB. Mai mult, el ar fi fost invitat chiar de Becali să ia loc alături.

După despărțirea de Al Ahli, s-a spus despre Laurențiu Reghecampf că și-ar dori să revină pe banca FCSB. Cu Reghecampf pe bancă, FCSB a câștigat două titluri de campioană și o Supercupă a României. De asemenea, alături de el FCSB s-a calificat în grupele Champions League, fiind ultima echipă din România care a ajuns acolo.

Reghe a fost numit antrenor la Universitatea Craiova

Astfel, s-a speculat, chiar, că negocierile dintre Reghe și Gigi Becali sunt destul de înaintate și că singurul impediment ar fi fost Anamaria Prodan. Aceasta din cauza disputei dintre ea și Gigi Becali.

La câteva ore după ce Reghecampf a fost văzut alături de Gigi Becali, în tribuna Arenei Naționale, misterul s-a dezvăluit.

Laurenţiu Reghecampf a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Anunțul a fost făcut oficial, luni, de reprezentanții clubului din Bănie. Conform comunicării, tehnicianul a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: