Evenimentul Zilei > Monden > Marele secret a fost divulgat! Gigi Becali se călugărește. Familia se împotrivește
Marele secret a fost divulgat! Gigi Becali se călugărește. Familia se împotrivește

Marele secret a fost divulgat! Gigi Becali se călugărește. Familia se împotrivește

Marele vis al lui Gigi Becali este să se călugărească - să se retragă la o mănăstire sau pe muntele Athos. Nu se știe în ce măsură va reuși să facă acest lucru întrucât ambele fiice, dar și soția se împotrivesc acestei dorințe.

Gigi Becali a donat ani la rând mulți bani bisericilor și a ctitorit lăcașuri sfinte în repetate rânduri. Marele vis al patronului FCSB este să se retragă într-o mănăstire sau pe muntele Athos și să trăiască o viață de călugăr. Becali s-a declarat un mare credincios, iar în ultimul timp își exprimă din ce în ce mai des dorința sa de a se retrage de ochii publicului și de a trăi o viață mai aproape de Divinitate.

Gigi Becali nu mai participă la orice fel de eveniment. „S-a retras foarte mult!”

Potrivit unor relatări ale surselor, Gigi Becali s-a retras foarte mult din zona spațiului public. Acestuia îi place să fie departe de privirile curioase. Dată fiind religiozitatea sa, patronul FCSB evită pe cât posibil evenimentele pompoase, inclusiv nunțile apropiaților, la care le trimite drept invitate pe fiicele sale.

„Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Gigi Becali, pentru Prosport.

Când vrea să se călugărească Gigi Becali. Familia se împotrivește

Sursa a mai dezvăluit că Gigi Becali discută tot mai des în ultimul timp despre retragerea sa la o mănăstire. De altfel, patronul FCSB a dezvălui presei că nu știe în ce măsura va fi posibil acest lucru întrucât familia sa se împotrivește.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a spus Gigi Becali.

Potrivit sursei apropiate omului de afaceri, Becali intenționează să se călugărească după ce își va vedea ultima fată măritată.

„Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas”, a declarat unul dintre prietenii afaceristului.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: