Evenimentul Zilei > Actualitate > Acum s-a aflat! Cui i-a cerut Becali ajutorul pentru ca FCSB să se califice. Coincidență sau nu?
Acum s-a aflat! Cui i-a cerut Becali ajutorul pentru ca FCSB să se califice. Coincidență sau nu?

Acum s-a aflat! Cui i-a cerut Becali ajutorul pentru ca FCSB să se califice. Coincidență sau nu?

La slujba marelui Praznic Împărătesc, al Maicii Domnului, de la mănăstirea Frăsinei a participat li cunoscutul om de afaceri Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a a ajuns, joi, în comuna vâlceană Muereasca pentru a se reculege la Mănăstirea Frăsinei, şi de a participa la Sfânta Liturghie Arhierească (Adormirea Maicii Domnului).

La evenimentul religios au participat sute de persoane. Milionarul a fost o prezenţă destul de discretă, participând la slujbă în genunchi, fără un alai numeros sau bodyguarzi.

Acesta este cea de-a doua mănăstire din Vâlcea unde Gigi Becali se reculege anul acesta, după ce, în ianuarie, latifundiarul din Pipera a aterizat cu elicopterul în comuna vâlceană Bărbăteşti, pentru a se reculege la Mănăstirea Pătrunsa.

Biserica Mănăstirii Frăsinei, zisă şi Biserica Mare, având hramul „Adormirea Maicii Domnului”, cu întreg ansamblul de clădiri, în formă de cetate, este ctitoria Sfântului Calinic de la Cernica, episcopul Râmnicului, care a construit-o între anii 1860-1863, an în care o şi sfinţeşte.

Mănăstirea Frăsinei, monument istoric este situată în localitatea Muereasca, din judeţul Vâlcea, a fost inclusă pe Lista monumentelor istorice din judeţul Vâlcea încă din anul 2015, potrivit cancan.ro

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: