Regele Charles și Regina Camilla au salarii imense. Cât câștigă fiecare într-un singur an

Regele Charles și Regina Camilla au salarii imense. Cât câștigă fiecare într-un singur an Familia Regală. Sursa foto Dreamstime

Regele Charles și Regina Camilla sunt printre cei mai bogați oameni din Regatul Unit. Pe lângă salariile mari au o avere netă uimitoare datorită colecției lor de active.

Regele Charles câștigă 86 de milioane de lire sterline. O cifră care va crește la aproape 125 de milioane de lire sterline în 2025.  Alături de acest salariu anual, regele și regina au o valoare netă uimitoare datorită colecției lor de active.  Apoi se adaugă iubita casă Balmoral a regretatei regine. Mai sunt caii ei de curse și o colecție impresionantă de bijuterii care a fost inițiată de regretata bunică a reginei Elisabeta, regina Mary.

Regele Charles și Regina Camilla sunt foarte bogaţi

Regele Charles are o valoarea netă totală estimată la aproximativ 1,8 miliarde de lire sterline. O parte din aceasta provenind din proprietățile, mașinile și colecțiile private. Cu toate acestea, o parte secretă a averii regelui și reginei provine din investițiile lor.

Regele Charles colectează un salariu anual prin subvenția suverană. Membrii familiei regale folosesc acești bani pentru a plăti cheltuielile din îndatoririle oficiale. Printre acestea sunt tururile regale și întreținerea reședințelor regale. Cu toate acestea, nu este singura sursă de bani a lui Charles și Camillei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ei obțin venituri și din Ducatul Lancaster, care este transmis de la monarh la monarh. Ducatul Lancaster acoperă 18.000 de hectare de teren în Lancaster și Yorkshire. Mai are unele proprietăți din Londra. Întregul teren este evaluat la 645 de milioane de lire sterline și generează profit în valoare de 20 de milioane de lire sterline în fiecare an.

Lucruri neștiute despre Camilla, regina consoartă a Marii Britanii. Detaliile relației cu regele Charles al III-leaRegele Charles și Regina Camilla au salarii imense.. Sursa foto: Arhiva EVZ

Nu se stiu cu adevărat sumele investite

Înainte de a deveni rege, Charles ar fi beneficiat de Ducatul de Cornwall, care acoperă terenuri în sud-vestul Angliei. Cu toate acestea, el a fost transferat prințului William atunci când Charles a încetat să mai fie duce de Cornwall. Mai mult decât atât, din cauza naturii necunoscute în jurul a ceea ce Charles și Camilla au investit personal, este imposibil să se știe adevărata sumă, deși estimarea The Guardian îl plasează la 142 de milioane de lire sterline.

Este posibil ca regretata regină să-și fi transferat toate investițiile fiului ei. Mai mult, dacă regretata regină nu ar fi plătit impozit pe moștenire, toate aceste bunuri ar fi fost transferate lui Charles în întreaga lor sumă.

Bijuteriile deţinute de Regele Charles și Regina Camilla

Unul dintre cele mai evidente atuuri pe care le au regele Charles și Camilla este colecția privată de bijuterii a familiei. A fost începută de străbunica regelui, regina Maria. The Guardian a făcut o estimare a colecției de bijuterii . Ar fi de 533 de milioane de lire sterline.

Dacă regele Charles și Camilla își scot bijuteriile la licitație, ar strânge chiar mai mult decât valorează. Când unele dintre bijuteriile Prințesei Margaret au fost scoase la licitație în 2006, acestea au ajuns să câștige de 18 ori mai mult decât estimarea lor. U n articol a fost evaluat la doar 30 de lire sterline și a ajuns să fie vândut cu 3.600 de lire sterline, scrie hellomagazine.com.