Evenimentul Zilei > Actualitate > Răsturnare de situație la Caracal? Un martor face declarații tulburătoare
Răsturnare de situație la Caracal? Un martor face declarații tulburătoare

Răsturnare de situație la Caracal? Un martor face declarații tulburătoare

Un martor-cheie a apărut în „scenă”. Acesta a făcut dezvăluiri uluitoare cu privire la interacțiunile pe care le-a avut cu Gheorghe Dincă.

Mihai Gâdea a prezentat informații uluitoare în cazul crimelor din Caracal. Se pare că DIICOT Craiova îl monitoriza și supraveghea pe Gheorghe Dincă.

Maroturl spune că i-ar fi vândut unul dintre telefoane criminalului din Caracal, scrie Antena3.

„Lumea care vine să își procure un telefon pune mâna. Neșansa mea și nenorocul meu a fost că acel individ, deși nu rețin, să pună mâna pe acel telefon în care aveam cartela mea introdusă. Mi-am scos cartela și ar fi cumpărat telefonul acela de la mine. La DIICOT am fost chemat cu două săptămâni înainte să apară Dincă la știri. M-au întrebat domnii de la DIICOT, că a apărut numărul meu de telefon. Mi-a arătat și poză cu telefonul, dar nu îmi aduceam aminte. Am plecat acasă. La o săptămână după, iar au venit, iar m-au chemat la poliție! În 22 august am fost chemat la București, am făcut aceleași declarații.

Când a apărut la știri am realizat de ce am fost chemat la DIICOT. Am avut telefonul ascultat în perioada decembrie, ianuarie, februarie. Am înteles abia atunci de ce s-a întâmplat asta. Nu mi s-a dat nicio explicație și de ce să mint, nici nu am cerut.

Mi-au arătat o fotografie cu Dincă atunci când am fost chemat. Asta cu două săptămâni înainte de răpirea Alexandrei. Mi s-a dat niște fotografii cu 6-8 persoane, să recunosc pe acolo de cineva. Nu am recunoscut pe nimeni. Realizând acum, după situațiile care văd la televizor și pozele mi-am dat seama că Dincă apărea acolo.”, a spus martorul-cheie.