Evenimentul ZileiPoliticaPSD pregătește moțiunea de cenzură. Ce a declarat Marcel Ciolacu

PSD pregătește moțiunea de cenzură. Ce a declarat Marcel Ciolacu

PSD pregătește moțiunea de cenzură. Ce a declarat Marcel Ciolacu
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seară în cadrul unei emisiuni televizate, că PSD va depune „categoric” o moțiune de cenzură chiar în această sesiune parlamentară. Mai mult, el susține că după căderea actualului Guvern, românii vor ieși în stradă ca după meciurile mari ale Naționalei României.

El a menționat că nu va sprijini un guvern minoritar PNL și vă partidul său va depune în această sesiune o moțiune de cenzură împotriva Executivului. Preşedintele PSD e convins că românii s-ar bucura şi ar ieşi în stradă, exact cum făceau când echipa naţională de fotbal a României câştiga meciuri.

PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Executivului, în această sesiune parlamentară

„Mă bucur că am început să facem o distincție între Guvernul României și coaliție. (…) Asistăm cu toții la un circ. (…) În această perioadă 200 de oameni mor zilnic. Nu se știe încă ce măsuri s-au luat pentru locuri mai multe la ATI, nu vedem o coerență, un refuz al unui vicepremier de a prelua portofoliul la Sănătatea și aș avea o întrebare pentru premierul Cîțu: cine este vicepremierul care avea în subordine în Ministerul Sănătății”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Președintele social-democrat a fost întrebat ce ar face în momentul în care actualul Guvern ar rămâne minoritar și dacă ar introduce sau nu o moțiune de cenzură. Dacă s-ar ajunge la această situație, PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Executivului, în această sesiune parlamentară.

„Se bucură românii. Românii ar ieşi ca după, vă aduceţi aminte, când naţionala României mai câştiga meciuri şi ieşeau pe stradă. Cred că aşa o să iasă pe stradă când o să cadă acest Guvern. Categoric se va crea o masă critică în Parlament şi acest Guvern va cădea. E inadmisibil ce trăim noi.

Sunt trei Guverne într-un singur Guvern pentru că aşa a vrut Klaus Iohannis. Să încalce spiritul Constituţiei şi să nu lase dreptul partidului care a câştigat să-l propună prim-ministru pe Alexandru Rafila”, a declarat Marcel Ciolacu, la RomâniaTV.

„S-a umflat socata în voi!”

„Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă dați cu trotinetele în cap! Vă trageți de păr în fața camerelor! Vă maimuțăriți la tv încercând să păreți gravi în timp ce dați ultimatumuri și para-ultimatumuri! Ați transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor și ifoselor voastre!”, a scris Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.


Accesează: