Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu, nemulțumit: „Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu”
Marcel Ciolacu, nemulțumit: „Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu”

Marcel Ciolacu, nemulțumit: „Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu”

Marcel Ciolacu a reacţionat imediat după revocarea lui Vlad Voiculescu şi spune că PNL, USR și UDMR ar trebui să pună „un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară”.

Marcel Ciolacu a reacţionat pe social media unde spune că revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu deoarece mulţi români şi-au pierdut deja viaţa.

Marcel Ciolacu: „Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!
Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID-19 au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.
4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!
PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a scris liderul PSD pe contul personal de Facebook.

Florin Cîţu l-a revocat pe ministrul Vlad Voiculescu

Reamintim că premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie, miercuri, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţând că interimar la conducerea ministerului va fi vicepremierul Dan Barna.

Mai mult, premierul Florin Cîţu a demis-o din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii pe Andreea Moldovan.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului preşedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcţiei va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătăţii. Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunţat Florin Cîţu, miercuri, într-o informare a Guvernului.