Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo. Vremea de azi continuă să creeze mari probleme
Prognoza meteo. Vremea de azi continuă să creeze mari probleme

Prognoza meteo. Vremea de azi continuă să creeze mari probleme

Vremea va fi și azi una specifică lunii ianuarie. Se așteaptă precipitații în multe regiuni ale țării și temperaturi scăzute.

Prognoza meteo. Vremea de azi continuă să creeze mari probleme. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au anunțat cum va fi vremea, azi, marți, 12 ianuarie 2021. Potrivit acestora va ninge în toată țara.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 12 ianuarie 2021

Mai exact, spre deosebire de ziua anterioară, va ninge în toată țara, iar în sud-estul țării va ploua. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad şi 5 grade Celsius, mai ridicate pe litoral, spre 7 – 8 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 3 grade Celsius. Se va depune polei. Îndeosebi noaptea, va fi ceaţă.

În această săptămână, cu excepția extremității de sud și de sud-est a țării, unde temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-est și la munte.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală va mai ninge, dar vor fi şi intervale cu lapoviţă şi ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu rafale de 20 – 30 kilometri pe oră. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

La munte va ninge în continuare. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări în nordul Carpaţilor Orientali, noaptea. Temperaturile maxime se vor situa între -6 și 0 grade Celsius. Cel mai cald va fi mâine în Poiana Brașov și Predeal.

Prognoza meteo pentru orașele de pe litoral. Cum va fi vremea azi

La malul Mării Negre, marți, va ploua slab dimineața și după-amiaza. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

Înnorările vor persista şi temporar vor mai fi precipitaţii. Vântul va avea unele intensificări, cu viteze la rafală în general de 35 – 45 km/h. Temperatura maximă se va situa, la amiază, între 1 – 3 grade Celsius.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.