Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea ne oferă o nouă zi plină de ploi și temperaturi scăzute
Vremea ne oferă o nouă zi plină de ploi și temperaturi scăzute

Vremea ne oferă o nouă zi plină de ploi și temperaturi scăzute

Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru miercuri, 17 martie. Aceștia anunță că temperaturile vor rămâne la valori scăzute iar vremea se va menține destul de rece.

Prognoza meteo 17 martie. Miercuri, în România, potrivit prognozei emise de meteorologi, vremea se va menține răcoroasă, temperaturile rămânând la valori destul de reduse.

În cea mai mare parte a țării se vor semnala precipitații. Astfel, în est, sud-est și local în centru se vor înregistra cantități de peste 15…20 l/mp, iar în zona Carpaților Meridionali și de Curbură și în jumătatea de nord a Moldovei de peste 25…30 l/mp. În zona montană și submontană precum şi în Transilvania, Maramureș și în vestul, nordul și centrul Moldovei vor predomina ninsorile.

Prognoza meteo 17 martie

În Banat vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în această perioadă, iat temperaturile maxime din timpul zilei vor atinge 5…8 grade, în vreme ce cele de pe timpul nopții, -3…1 grad.

În Transilvania, temperaturile maxime vor atinge valori cuprinse între  2-4 grade, iar minimele scad până la -5 grade. Și în zona Crișanei va fi destul de frig, cu temperaturi ce vor înregistra valori cuprinse între  4…6 grade la amiază, ce vor scădea pe timpul nopții până -3 grade.

În Maramureș vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit. Astfel, valorile diurne se vor situa la valori cuprinse între 3-5 grade și nocturne de la 1 grad la -4 grade.

În Moldova, temperaturile maxime se vor situa în jurul a 4 grade, în timp ce minimele vor oscila între 3 și -3 grade, iar în  Dobrogea vor fi maximum 9 grade Celsius la amiază și sub 5 grade noaptea.

În Muntenia și Oltenia se vor înregistra 7…8 grade ale maximelor diurne. Pe timpul nopții valorile termice vor scădea până la -2 grade.

În București, vremea se va menține destul de rece și se vor înregistra precipitații. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de 2…3 grade. Vântul continuă să bată, ceea ce va accentua senzația de frig.

CITEȘTE ȘI  Reacţia lui Valeriu Gheorghiţă despre accesarea datelor RENV: Am aflat cu o zi înainte

CITEȘTE ȘI Case de vânzare la prețul de 250 de euro. Cum s-a ajuns în această situație incredibilă