Probleme la supermarket pentru Domnul Rimă. Ce a pățit la casa de marcat

Probleme la supermarket pentru Domnul Rimă. Ce a pățit la casa de marcat

Sebastian Filcea cunoscut ca Flick Domnul Rimă a fost surprins în timp ce își făcea cumpărăturile la un supermarket alături de familia sa. La casa de marcat a întâmpinat o problemă, dar a rezolvat-o rapid.

Sebastian Filcea sau Flick Domnul Rimă, așa cum este cunoscut de majoritatea românilor a deveni tată în această vară și este un familist convins. Recent, el a fost surprins de paparazzi în timp ce își făcea cumpărăturile alături și soția și fetița lui.

Problemă la casa de marcat

Domnul Rimă a dovedit că este un adevărat gentleman. Și-a ținut fetița în brațe tot timpul și a lăsat-o pe soția sa Denisa să se ocupe de cumpărături. Chiar i-a observat pe paparazzi care îi făceau poze, dar nu a părut deranjat și și-a văzut mai departe de treabă.

La casa de marcat, după ce puseseră toată produsele pe bandă, și-a dat seara că uitase în mașină sacoșele pentru cumpărături. Nu avea cum să care produsele în brațe, așa că a dovedit că are și veleități de sportiv. A alergat rapid până în parcare, a venit cu plasele și tot el a cărat toate cumpărăturile până la autoturism, potrivit cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: cancan.ro

Schimbări majore în viață

Sebastian Filcea a devenit tată de fată în această vară. Și-a împărtășit bucuria cu fanii din mediul online, cum altfel decât în versuri: „Visul devine realitate Fiindcă de azi încolo este O inimă în plus ce bate Lâng-ale noastre, în poveste. Cuvintele nu pot transpune Emoția și bucuria De-a ține-n brațe o minune. Bine-ai venit, Eva Maria!”, a scris Domnul Rimă pe rețele de socializare.

Sebastian Filcea a mai avut parte de o schimbare majoră înviață, de data aceasta în cea profesională. În 2021 a anunțat că renunță la colaborarea cu Radio Zu, post de radio la care lucrase timp de 12 ani. A spus atunci că vrea să se dedice unor proiecte care îl scoată din zona de confort. Sebastian Flicea a fost inițial copywriter la Morning ZU, alături de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Ulterior,  a lucrat zece ani alături de Răzvan Popescu. Cei doi aveau emisiune între orele 16:00 și  19:00. Cei doi au preluat în lunile de vară și matinalul de la Radio Zu.