Evenimentul Zilei > Monden > Cristi Borcea, un tată model. Cum a fost surprins chiar de soție  
Cristi Borcea, un tată model. Cum a fost surprins chiar de soție  

Cristi Borcea, un tată model. Cum a fost surprins chiar de soție  

Cristi Borcea este un tată responsabil cu toți copiii lui și se pare că timpul liber îl dedică în totalitate familiei.

Cel puțin asta reiese și din ultima fotografie postată de Valentina Pelinel, în care fostul acționar de la Dinamo le ține de mână pe cele două fetițe, fiindu-i alături și băiețelul în vârstă de 4 ani, Milan. „In urma pașilor lor”, a fost mesajul pe care fostul model l-a postat la descrierea fotografiei cu Cristi Borcea și cei trei copii pe care îi au împreună. Înainte să o devină tată alături de Valentina Pelinel, Cristi Borcea devenise tată deja de 6 ori, însă acest lucru nu l-a împiedicat să-și mai dorească copii alături de aleasa inimii sale.

Cum a fost surprins Cristi Borcea alături de copiii săi

La începutul relației lor, după ce a venit pe lume băiețelul, fostul patron de la Dinamo i-a mărturisit soției sale că își dorește o fetiță care să semene leit cu ea. Întâmplarea face ca cei doi să devină părinții nu a uneia, ci a două fetițe minunate.Rania seamănă cu Cristi, dar are ochii mei. Indira seamănă cu mine, dar are ochii lui Cristi. Sunt total diferite. După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis:

„Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!”. Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: „Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!”. Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: „Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!”, a spus Valentina Pelinel. Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează în continuare unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, în ciuda momentelor grele pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului. Relația lor a devenit din ce în ce mai solidă și se pare că iubirea dintre ei crește pe zi ce trece.