Evenimentul Zilei > Monden > Prințul George, invitat la o aniversare. Care a fost răspunsul Prințului William și al lui Kate Middleton
Prințul George, invitat la o aniversare. Care a fost răspunsul Prințului William și al lui Kate Middleton

Prințul George, invitat la o aniversare. Care a fost răspunsul Prințului William și al lui Kate Middleton

Prințul George a primit o invitație de la o fetiță să participe la petrecerea pentru ziua ei de naștere. Răspunsul pe care l-a primit sărbătorita a fost unul neașteptat. Kate Middleton și Prințul William au făcut un gest cel puțin interesant.

Prințul George a fost invitat să participe la o petrecere pentru sărbătorirea zilei de naștere. Fiul Ducilor de Cambridge nu a putut să onoreze invitația, dar fetița va rămâne cu o amintire regală pe viață. Mama copilului a împărtășit pe Twitter că a primit un răspuns de la echipa lui Kate Middleton și a Prințului William.

„Ducele și Ducesa de Cambridge mi-au cerut să îți mulțumesc pentru scrisoarea în care îl inviți pe Prințul George la aniversarea ta de șase ani. Îmi pare rău că a durat atât de mult să răspund”, a spus un membru al personalului într-un mesaj transmis fetei. „Altețele Lor Regale au fost extrem de recunoscători pentru invitația ta amabilă. După ce am analizat cu atenție posibilitățile, însă, regret foarte mult că Altețele Lor Regale simt că trebuie să refuze. Cu toate acestea, sper că te-ai bucurat de ziua ta.”

În același mesaj, s-a explicat că ducii de Cambridge au fost extrem de emoționați de gestul fetiței. De asemenea, membrul personalului a continuat să îi transmită sărbătoritei cele mai calde mulțumiri și cele mai bune urări din partea ducilor.

Aniversarea Prințului George

Prințul George și-a sărbătorit recent propria zi de naștere. Conform tradiției, familia a realizat o nouă fotografie în onoarea celei de-a noua aniversare a prințului. În portretul realizat, George zâmbește larg în timp ce se afla într-o vacanțe de familie în Marea Britanie din luna iulie.

Părul blond și zâmbetul băiatului, i-a făcut rapid pe oameni să realizeze comparații între Prințul George și tatăl său, când acesta avea aproximativ aceeași vârstă. Prințul George a avut un început de vară interesant, făcându-și debutul la Wimbledon pentru a urmări finala masculină alături de părinții săi. Tânărul a stat în primul rând, îmbrăcat într-un costum cu cravată. Mai mult decât atât, el a ajuns să țină în mâini râvnitul trofeu când familia l-a întâlnit pe câștigătorul Novak Djokovic.

Ce se întâmplă în perioada următoarea cu familia Ducilor de Cambridge

Vara aceasta va include, probabil, o mare mutare pentru familie. Kate și Prințul William plănuiesc să se mute de la Palatul Kensington într-o nouă reședință la aproximativ 30 de mile în vest, în Berkshire. Este vorba despre orașul care găzduiește reședința principală a Reginei, Castelul Windsor. S-a vorbit că familia va ocupa Adelaide Cottage pe moșia Windsor, dar acest lucru nu este confirmat, potrivit People.