Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle și prințul Harry sunt în dezacord total și se ceartă din cauza prințului William
Meghan Markle și prințul Harry sunt în dezacord total și se ceartă din cauza prințului William

Meghan Markle și prințul Harry sunt în dezacord total și se ceartă din cauza prințului William

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry sunt „în dezacord” constant în privința prințului William și a invitației sale la ziua de naștere de la Windsor sau Sandringham pentru Kate Middleton.

Meghan Markle „se luptă” cu Prințul Harry pentru Prințul William, aceștia fiind „în dezacord” cu privire la invitația Prințului William la ziua de naștere a lui Kate Middleton. Un expert regal a declarat că, din surse sigure, a aflat că există „atât de multe fricțiuni” între ei încât s-ar putea ca Harry să refuze invitația.

Comentatorul regal Neil Sean susține; „Se pare că există o mică fricțiune între Prințul Harry și Meghan Markle, conform unei surse foarte bune și, ca întotdeauna, trebuie să o spunem”.

De ce nu vrea Meghan să revină în Regat Unit

Expertul regal Neil Sean: „Dar potrivit acelei surse bune, Meghan Markle nu este deloc dornică să se întoarcă într-o cameră, unii ar putea spune un cuib de viespi, să petreacă o seară, o după-amiază, o zi, pentru a fi sărbătorită cea care în mod clar are probleme cu Meghan și, de asemenea, invers”.

În timp ce abordează nevoia de a participa, Neil Sean a explicat: „Prințul Harry, desigur, după aproape doi ani de când a ales să trăiască în SUA cu familia sa, probabil că se uită înapoi la viața sa și se gândește în sinea lui: „este ceva ce vreau cu adevărat să sărbătoresc, el este fratele meu, cumnata mea și am fost apropiați”.

Alte voci din apropierea ducilor de Sussex spun că Harry se gândește tot mai des să revină acasă. O sursă apropiată de ei a declarat recent pentru presa britanică că Meghan Markle este extrem de îngrijorată de faptul că într-o zi prințul Harry i-ar putea cere să revină în Marea Britanie.

Prinţului Harry îi este din ce în ce mai dor de casă când se află în SUA

Mai mult, tabloidele britanice susțin, de asemenea, că ducesa de Sussex nu are îndoieli cu privire la angajamentul soțului ei de a rămâne în SUA și de a-și petrece restul vieții acolo. Dar ea nu mai este atât de sigură acum, deoarece acest tip de vizite pot duce la schimbări în planurile ducesei.

Se spune că această invitație pentru Meghan Markle este motiv de îngrijorare. Orice revenire a prințului Harry în Marea Britanie și în viața regală le poate pune relația în pericol.