Evenimentul Zilei > EVZ Special > Prințul Charles, arma secretă a Reginei într-un moment critic. Familia regală strânge rândurile
Prințul Charles, arma secretă a Reginei într-un moment critic. Familia regală strânge rândurile

Prințul Charles, arma secretă a Reginei într-un moment critic. Familia regală strânge rândurile

Familia regală a strâns rândurile în jurul suveranei Regatului Unit, după ce prințul consort a fost spitalizat din cauza unei răceli. Prințul Charles are rol de liant al familiei.

Prințul Charles, arma secretă a Reginei Elisabeta! Regina Elisabeta a II-a are în propria sa familie un ajutor de nădejde în vremuri dificile. Suverana de 94 de ani „se sprijină pe cei dragi”, care o susțin câtă vreme soțul ei, Prințul Philip, rămâne spitalizat, a declarat marți o sursă pentru Us Weekly.

Prințul Charles, arma secretă a Reginei Elisabeta! „Regina gestionează tristețea cu demnitate

Ducele de Edinburgh este internat la un spital londonez, unde este tratat pentru o infecție. „Sunt multe lucruri de care trebuie avut grijă. Însă ca întotdeauna, Elisabeta gestionează stresul și tristețea cu demnitate. Prințul William, Ducesa Kate, Ducesa Camilla și Prințul Charles, alături de Prințes Beatrice se adună în jurul Elisabetei. Chiar și Prințesa Eugenie, care tocmai a născut, este aproape”, a declarat sursa citată.

„Prințul Charles, în mod special, face un efort să le susțină moralul. Elisabeta este prima care recunoaște că el este sursa ei de putere”, a continuat sursa. Marți, palatul Buckingham a anunțat că Philip se simte „confortabil” la un spital din Londra unde urmează tratament pentru o infecție.

Potrivit purtătorilor de cuvânt ai palatului, prințul consort de 99 de ani „răspunde la tratament, însă nu este de așteptat că va părăsi spitalul mai devreme de câteva zile”. Acesta a fost internat la spitalul privat King Edward VII acum o săptămână, când a acuzat faptul că se simte rău. Boala sa nu are legătură cu coronavirusul, însă familia regală a luat măsuri de precauție.

Prințul Charles și-a vizitat tatăl la spital

Fiul cel mai mic al Prințului Philip, Prințul Edward, a declarat pentru Sky News că tatăl său este „mult mai bine. Așteaptă să fie externat, ceea ce este un lucru pozitiv, deci să îi ținem pumnii”, a declarat prințul de 56 de ani.

Alți membri ai familiei regale și-au continuat îndatoririle oficiale pe durata spitalizării prințului consort. Săptămâna trecută, Prințul Charles (72 ani) și-a vizitat tatăl la spital, unde a rămas o jumătate de oră. Pe site-ul spitalului se precizează că vizitele sunt permise numai în „circumstanțe excepționale” din cauza pandemiei.

Philip, cunoscut și ca Duce de Edinburgh, a renunțat la îndatoririle sale oficiale în 2017 și rar apare în public. Pe durata lockdown-ului, el și suverana s-au retras la Castelul Windor Castle, din vestul Londrei. Atât Prințul Philip cât și Regina Elisabeta au fost vaccinați contra COVID-19 în luna ianuarie.

Sursa: Fox News