Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta are un umor debordant. Se compară cu Miss Piggy. Noi dezvăluiri 
Regina Elisabeta are un umor debordant. Se compară cu Miss Piggy. Noi dezvăluiri 

Regina Elisabeta are un umor debordant. Se compară cu Miss Piggy. Noi dezvăluiri 

Regina este total diferită faţă de imaginea pe care o vedem în apariţiile sale publice. O altă faţă a reginei Elisabeta a II-a o aflăm de la biograful ei.
Regina este „mult mai plină de viață în persoană”, are „umor şi un râs pe care îl poți auzi prin tot Sandringham”, susține biografa ei.
Sally Bedell Smith este autoarea cărții Regina Elisabeta: Viața unui monarh modern. A scris că regina şi-a comparat faţa cu cea a lui Piggy: Are capacitatea de a râde de ea însăși. O puteai auzi râzând în tot palatul. Are un râs puternic”.

Regina se compara cu Miss Piggy

Ea a dezvăluit, de asemenea, că regina, de 94 de ani, are un simț al umorului incredibil. Şi a povestit o fază simpatică despre ea. La televizor se relata despre un eveniment unde participase. Atunci când s-a văzut pe ecran, a spus: Oh, acolo este fața mea de Miss Piggy”. 

Angela Kelley, croitoreasa reginei, și-a amintit, de asemenea, de o fază în care regina a luat o pauză de la o sesiune foto.

În timpul sesiunii foto pentru a sărbători jubileul de diamant în 2012, Majestatea Sa a surprins cu gesturile sale. Pur si simplu a pozat ca un model.

„Şi-a așezat mâinile pe șolduri, mimând pozițiile unui model profesionist”. „Regina se comporta firesc”, a adăugat Angela.

Regina a permis ca personalul Casei Regale să se bucure de un program „flexibil” în pandemie

La fel ca organizațiile din întreaga țară, personalul reginei a fost nevoit să se adapteze la restricțiile Covid-19. Regina a introdus opțiuni de lucru flexibil pentru cei 1.200 de membri ai personalului.

Mai mult, pe platforma digitală internă, există planuri de a continua munca la distanță chiar și după ridicarea restricțiilor.

Cu aproximativ 1.200 de angajați care acoperă o gamă variată de roluri, platformele digitale interne sunt în prezent mai importante ca oricând. Asigurându-se că toată lumea este informată, conectată și capabilă să lucreze eficient, indiferent de locația lor.

Oferă 27.000 de lire sterline pe an

Pentru 27.000 de lire sterline pe an, anunţul spune: „Lucrând ca parte a echipei noastre profesionale de susținere a resurselor umane, veți sprijini tot ce ţine de comunicare cu angajații noștri.

Și, pe măsură ce privim în viitor, modalitățile mai flexibile de lucru vor continua şi după pandemie”, se mai arată în comunicat.

Candidatul câștigător va face postări și videoclipuri pentru a menține personalul și potențialii solicitanți de locuri de muncă la curent cu ultimele informaţii.

Nu vor fi două zile la fel. Și pe măsură ce îi sprijiniți pe alții, veți avea oportunități excepționale de a vă dezvolta propria carieră”, potrivit Daily Mail.