Evenimentul ZileiEVZ SpecialRegina Elisabeta a II-a a anulat toate petrecerile în aer liber pentru anul 2021 din cauza creșterii cazurilor de coronavirus

Regina Elisabeta a II-a a anulat toate petrecerile în aer liber pentru anul 2021 din cauza creșterii cazurilor de coronavirus

Regina Elisabeta a II-a a anulat toate petrecerile în aer liber pentru anul 2021 din cauza creșterii cazurilor de coronavirus
Regina a anulat toate petrecerile regale din Londra și Edinburgh pentru tot acest an, a anunțat astăzi Palatul Buckingham.

Decizia a fost luată după ce oficialitățile regale s-au confruntat cu dificultăți în planificarea evenimentelor, pe fondul noilor reguli și blocaje provocate de coronavirus, anunțate în ultimele zile.

Având în vedere termenele limită pentru angajarea lor, nu a fost posibil să se planifice modul în care acestea ar fi fezabile, ținând cont de precauțiile Covid-19.

Petrecerile în grădinile palatelor (garden party) sunt un mod de a onora și de a mulțumi membrilor organizațiilor și publicului care se implică în activități caritabile deosebite și de susținere a comunităților locale. publicului. Ele sunt, de asemenea, un mijloc de a mulțumi membrilor comunităților militare și diplomatice. În mod normal, există patru dintre evenimente în fiecare an.

Aceste petreceri în aer liber sunt organizate în mod normal în grădinile Palatului Buckingham și ale Palatului Holyroodhouse din Edinburgh. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat astăzi: „S-a luat decizia ca petreceri în aer liber să nu aibă loc în 2021”.

Regina întâmpină în mod normal peste 30.000 de invitați în fiecare an pentru a petrece o după-amiază de vară în grădinile Palatului Buckingham sau Holyroodhouse. Aproximativ 27.000 de căni de ceai, 20.000 de sandvișuri și 20.000 de felii de tort sunt consumate la fiecare petrecere de acest fel.

Trei petreceri sunt organizate la Palatul Buckingham și una la Palatul Holyroodhouse. O seamă de de sponsori sunt folosiți pentru a invita oaspeții.

Porțile Palatului sunt deschise de la ora 15:00, iar petrecerea începe oficial la ora 16:00, când Regina și ceilalți membri ai Familiei Regale intră în grădină.

Imnul Național este interpretat de una dintre cele două trupe militare prezente, oficialitățile regale circulând apoi printre invitați, pentru a facilita accesul tuturor la șansa de a vorbi cu regina și cu alți membri ai familiei regale.

În mod uzual, Regina oferă, de asemenea, permisiunea de a organiza și alte petreceri în grădinile palatelor, cum a fost sărbătorirea a 50 de ani de la înființarea Premiului acordat de Ducele de Edinburgh în 2006.


Accesează: