Prinţul William, dat în vileag. „A preluat acest obicei îngrozitor de la mama sa”

Prinţul William, dat în vileag. „A preluat acest obicei îngrozitor de la mama sa”

Pe vremea când Prinţesa Diana, Prinţul Charles şi cei doi fii ai lor – William şi Harry – formau o familie, Prinţesa Inimilor nu avea răbdare şi desfăcea darurile de Crăciun înainte de Ajun.

Despre această apucătură a vorbit Prinţesa Diana într-o scrisoare redactată în 1990 şi trimisă unui prieten. În acea misivă, Lady Diana Spencer (n.r. – aşa cum a fost cunoscută după ce tatăl ei a dobândit titlul de Conte Spencer) dezvăluia că şi fiul ei mai mare preluase acel obicei prost.

Prinţesa Diana recunoştea cu nonşalanţă că „un pachet de orice formă sau formă nu a fost niciodată în siguranță” cu ea. Acesta este momentul în care este introdus în discuţie şi Prinţul William, acum în vârstă de 38 de ani.

Prinţul William nu rezista tentaţiei

Cum ajunsese cea care a rămas în istoria Marii Britanii drept Prinţesa Inimilor să descopere că „tradiţia” desfacerii vremelnice a cadourilor de Crăciun îl corupsese şi pe William? „Mă tem că William a preluat și acest obicei îngrozitor de la mama sa, întrucât găsesc hârtie de ambalat desfăcute în cele mai extraordinare locuri”, a adăugat ea, potrivit revistei People.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ziua de Crăciun a fost una specială pentru tinerii prinți, a mai explicat aceasta în acel document foarte valoros în prezent: „Băieții sunt încântați de perspectiva Crăciunului la orizont și au căutat în sus și în jos pentru orice colete care ar putea veni în cale!”

Familia Regală prefera cadourile ieftine

De-a lungul anilor, din relatările presei britanice s-a putut afla că Familia Regală petrecea Ajunul Crăciunului schimbând în general cadouri ieftine, aspect despre care se pare că Diana nu știa în 1981. Un exemplu grăitor în acest sens este experienţa cu Prinţesa Anne.

Diana i-a oferit cumnatei sale, Prințesei Anne, un pulover scump din cașmir, în timp ce soţia Prinţului Charles a primit o husă de hârtie igienică. În cele din urmă, Prinţesa Diana a înţeles cum funcţionează lucrurile și a pus în ciorapul lui Harry excremente false de câine.

Crăciun diferit în 2020 pentru feţele regale

Prinţul William a moştenit trăsăturile mamei sale, Prinţesa Diana.

Crăciunul arată puțin diferit pentru Familia Regală în acest an, deoarece feţele regale nu se vor aduna la Sandringham Estate, potrivit People. Ei vor sărbători separat din cauza riscurilor generate de pandemia de coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip vor rămâne la castelul Windsor, în timp ce William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor vor rămâne la Anmer Hall din Norfolk.

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle vor rămâne în California împreună cu fiul lor Archie pentru vacanță. Ducele şi Ducele de Sussex au postat recent prima lor felicitare de Crăciun, în care apare şi micuţul Archie. Puteţi afla mai multe despre acest subiect şi puteţi vedea acea felicitare aici.

sursa: foxnews.com