Evenimentul Zilei > International > DEZVĂLUIRI din Curtea Regală. ESCAPADELE neștiute ale prințului Philipp al Marii Britanii
DEZVĂLUIRI din Curtea Regală. ESCAPADELE neștiute ale prințului Philipp al Marii Britanii

DEZVĂLUIRI din Curtea Regală. ESCAPADELE neștiute ale prințului Philipp al Marii Britanii

După 70 de ani de domnie, o publicație germană susține că Prințul Philip și-ar fi înșelat soția, adică pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. În ciuda relației strânse pe care au afișat-o mereu, zvonurile cu privire la „escapadele” Prințului Philip nu au lipsit.

Regina Elsabeta a II-a (92 de ani) a fost înşelată de soţul ei, prinţul Philipp, susţine revista germană „Bild Und Funk”. Ducele de Edinburgh ar fi avut o legătură cu o femeie mai tânără în cel mai mare secret. Publicaţia nu oferă însă detalii despre această persoană misterioasă. Nu este precizată nici perioada în care prinţul ar fi fost infidel Reginei.

Se spune că Philip ar mai fost atras şi de alte femei pe parcursul căsniciei sale. S-ar fi înâlnit cu scriitoarea Daphne de Maurier chiar înainte de căsătorie, scrie revista “Gala”.

Elisabeta a II-a şi Philipp au avut totuşi o căsnicie solidă, în ciuda zvonurilor că el şi-ar fi înşelat soţia. S-au căsătorit în 1947 şi au avut 4 copii: prinţul Charles (69 de ani, moştenitorul tronului), prinţesa Anne (68 de ani), prinţul Andrew (58 de ani), şi prinţul Edward (54 de ani).