Astfel, Prințesa de Wales ducea un stil de viață foarte sănătos și făcea tot ceea ce putea pentru a se menține în formă susține un expert în modă. De altfel, a continuat să-i inspire pe admiratorii săi, în legătură cu alegerile în materie de modă mult după moartea sa prematură din 1997. Înainte de cea de-a 60-a aniversare, mai mulți experți în modă care au lucrat cu Prințesa Diana și-au amintit aspecte din trecutul acesteia, relatează publicația Express.

Ei au trecut în revistă obiceiurile și rutina zilnică a Prințesei, apreciind că acesta ar fi dus o viață foarte sănătoasă. Iar acest lucru s-ar fi văzut, dacă ar mai fi trăit, la împlinirea vârstei de 60 de ani.

„Diana mergea la sală în fiecare zi și nu bea, așa că ar fi îmbătrânit foarte grațios”, a arătat designerul Jasper Conran.

Pe de altă parte, stilistul Sam McKnight a adăugat că prințesei britanice era foarte atentă la felul în care arăta și a lucrat foarte mult pentru a-și îmbunătăți imaginea. A făcut-o din respect pentru public, dar și pentru ca să se simtă bine.

„Dianei îi plăcea să arate bine și a lucrat destul de mult la asta. A făcut-o atât din respect pentru public, cât și pentru ea însăși. Aceste lucruri nu au fost în zadar ci pentru a se menține sănătoasă și în formă”, a precizat Sam McKnight.

 

Prințesa Diana era adepta unui stil de viață sănătos

El a precizat că Diana a fost o deschizătoare de drumuri în ceea ce privește adoptarea unui stil de viață sănătos și a îmbunătățirii imaginii publice.

„Era cu mult înaintea timpului său, urmând terapii alternative și un regim bazat pe antrenamente zilnice de fitness”, a mai precizat Sam McKnight.

Săptămâna trecută, prinții William și Harry, fiii Dianei au onorat-o dezvelind o statuie în memoria sa. Evenimentul a avut loc, joi, în Grădina Scufundată de la Palatul Kensington. Acesta a fost considerat unul din locurile preferate ale Prințesei de Wales.

Din cauza restricțiilor legate de pandemia de coronavirus, la eveniment au fost prezenți, alături de fiii Dianei, doar câțiva invitați.