Evenimentul ZileiMondenSecretele la care apelează Irina Loghin, la 82 de ani, pentru o viață sănătoasă. Zilnic are aceste obiceiuri

Secretele la care apelează Irina Loghin, la 82 de ani, pentru o viață sănătoasă. Zilnic are aceste obiceiuri

Secretele la care apelează Irina Loghin, la 82 de ani, pentru o viață sănătoasă. Zilnic are aceste obiceiuri
Cunoscuta artistă de muzică populară, Irina Loghin, a vorbit despre modul de viață sănătos pe care îl duce la vârsta de 82 de ani.

La 82 de ani, cunoscuta interpretă de muzică populară, Irina Loghin, duce un mod de viață foarte sănătos și este preocupată zi de zi de ceea ce mănâncă și bea. Artista și-a creat deja o rutină în ceea ce privește o băutură care nu-i lipsește niciodată. Este vorba despre ceaiul de cătină, care este foarte benefic pentru organism.

De asemenea, Irina Loghin se preocupă și de mișcare și face sport pentru a fi activă și în formă. Recunoaște că nu este ușor să ducă acest stil de viață, care presupune și eforturi, dar astfel se menține la parametri fizici și psihici optimi.

Irina Loghin, despre micile secrete la care apelează pentru a avea un stil de viață sănătos. Ceaiul de cătină este nelipsit

„Totul vine de la alimentaţie. Eu în fiecare dimineaţă beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor şi beau un pahar de cătină şi acum m-am învăţat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin”, a declarat Irina Loghin pentru Pro TV.

„Nu prea am fost adepta operaţiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste şi un stil de viaţă sănătos”

Cântăreața de muzică populară a mai explicat că nu a fost niciodată fana operațiilor artistice. Iar în ceea ce privește aspectul fizic, un artist trebuie să se gândească întâi la el, apoi la public. „Nu prea am fost adepta operaţiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste şi un stil de viaţă sănătos. Nu este important să te menţii numai pentru fani, ci şi pentru tine, ca femeie, ca soţie, ca mamă”, a mai spus Irina Loghin.

 


Accesează: