Evenimentul ZileiSocialIrina Loghin a fost internată în salonul care a ars. Dezvăluiri de la Matei Balș

Irina Loghin a fost internată în salonul care a ars. Dezvăluiri de la Matei Balș

Irina Loghin a fost internată în salonul care a ars. Dezvăluiri de la Matei Balș
Cunoscuta interpretă de muzică populară, Irina Loghin, a fost internată în pavilionul devastat vineri de foc, la spitalul Matei Balș. Ea a trecut cu bine de boală cu ajutorul medicilor de la Institut și a povestit despre perioada internării.

Irina Loghin a fost internată în salonul care a ars. Cântăreața a vorbit despre timpul petrecut în spital, în pavilionul 5, ca pacient COVID.

„Am fost la etajul 2 atunci. Am fost primită extraordinar de bine. Personalul s-a purtat impecabil. Nu numai cu mine, pentru că nici n-am fost recunoscută. M-am dus într-un fel deghizată, să nu bat la ochi”, a povestit artista de 80 de ani, la Antena 3.

Irina Loghin a fost internată în salonul care a ars. Dezvăluiri de la Matei Balș

„Nu înțeleg cum s-a putut întâmplă. Eu cred că de la aglomerație. Sunt niște eroi. Atât medicii cât și asistentele de acolo.

Am urmărit chiar de la prima ora ce s-a întâmplat. Eu cred că numai supra-aglomerația. Eu nu cred că de la ceva neglijență. Acești oameni au fost eroi și sunt în continuare.

Prizele arătau foarte bine și tot holul acestui pavilion. Era curățenie, dezinfectat în fiecare dimineață, și pardoseală și clanțele de la ușă”, a mai afirmat Irina Loghin.

Mai mulți medici și asistente se află la audieri

O îndrăgită artistă a fost internată în salonul care a ars. În prezent, anchetatorii cercetează cazele declanșării tragicului incendiu. Mai mulţi medici, asistente, infirmieri şi brancardieri au fost chemaţi, sâmbătă, să dea explicații.

Vineri, doar cinci persoane au fost audiate – asistentele si infirmierele care erau pe tură când a izbucnit incendiu. Unele dintre ele au ieșit de la audieri cu ochii în lacrimi. Tot vineri, oamenii legii au ridicat de la spital mai multe documente.

Medicul Căruntul, șeful secției de COVID din Spitalul Matei Balș și o asistentă, au dat explicații, sâmbătă dimineața, în fața procurorilor și ofițerilor poliției serviciului Omoruri. Aceștia au sosit la sediul Poliției Capitalei însoțiți de avocatul lor.

Focul a izbucnit în jurul orei cinci. După apelul de la 5.05 de la la 112, echipajele de pompieri au ajuns la fața locului la zece minute. Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de clădire cu regim de înălțime P+3, pe două laturi.

Incendiul de la „Matei Balş” a izbucnit vineri, în jurul orei 5,00, iar în pavilion erau internaţi bolnavi cu COVID-19. Trei pacienţi au murit carbonizaţi şi o a patra victimă a decedat după ce manevrele de resuscitare au eşuat. Ulterior, într-o baie a fost găsită o altă persoană decedată.


Accesează: